Hejhej!

Nu är det full fart i huset igen! Jag har varit hemma själv från när jag kom hem till tjugo i åtta ungefär. Det var faktiskt väldigt mysigt och kul att ha huset som sitt eget för några timmar. Man kunde sitta vid datan utan att någon tjatar om att få sitta efter och man kunde läsa på till spanskaprovet i lugn och ro, det behövdes!;) Nej, det kanske inte behövdes så mycket men det var skönt med lite lugn när man läser på.
Snart ska jag göra någon god kvällsmat och fortsätta bevara den här mysiga känslan. Sen har ju Idol börjat nu också. Det säger jag ju varje kväll men det är ju nästan varje kväll ju!;P 
Sen ska jag gå och lägga mig om nån timme och sen så är det fredag och skola igen!
Tur att det är helg sen så att man får lite sovmorgon! Men nu ska jag gå. Jag börjar få slut på grejer att skriva om ;). Skriver mer imorgon! Lägger in en suddig bild också, ifall någon undrar vad jag hade på mig idag ;P
Puss godnatt!:)<3


Trött...

Hejsan! Idag slutade vi klockan 4. Jag kom hem vid halv 5 ungefär. Inte kul! Nu har jag ätit lite och ska snart läsa på till spanskaprovet som vi ska ha imorn. Får se hur det går. Skriver lite mer senare!
Hasta luego!

Bilden togs inte idag.

Rolig dag :)

Helloo! Idag har jag skrattat väldigt mycket! Mest innan idrotten och efter skolan men i alla fall ;) Det var roligt!:) Sen så har jag hängt med Anna hem efter skolan idag. Det var väldigt skoj!:D Då fick jag ju träffa Nellie och Thea också!<3 Saknar dom<3 Men nu måste jag gå, jag ska titta på Idol!:)
Hejdååå<3

Jag:)..

Hemma tidigt :D

Hejsan! Idag var våran matte, NO och tekniklärare hemma med sitt sjuka barn och idag i skolan hade vi matte, engelska, no, bild och teknik!:D Vi hade inställd matte och på no så spelade vi bara spel med våran handledare och sen efter lunchen hade vi bild och sen så var tekniken också inställd så vi fick åka hem vid 20 i 2 :D! Plus att det är fint väder idag också!<3 Perfekt!<3 Nu ska jag äta lite sen ska jag vara lite aktiv idag nu när vädret är på topp! Jag ska ut till stallet tänkte jag ;) Det gör jag ju inte annars eller så, nejdå... ;P.
Hejdåå<3:)

Snart blir det dessa sötisarna då<3

Söndag igen då.

Tjenixen! Idag har jag mest slappat och suttit vid datorn. Ska måla naglarna snart, i vilken färg vet jag inte men nåt blir det väl :). Imorgon börjar en ny vecka, IGEN. Veckorna bara springer iväg ju! Jaja, men jag ska väl gå nu...
Hejsvejs!<3


Hemma...

Hejsan :) Nu har vi kommit hem från att ha hälsat på Nellie och bebisen och hela Adams familj :) Roligtroligt:) Thea var sååååååååååååå söt.<3 Hon var helt perfekt!<3 Precis som hennes mor<3
Bilder kommer senare...
Nu ska jag sätta mig och läsa en ny FRIDA-tidning<33 I love<3:)
Puss godnatt<3:)

Lördag!<3

Äntligen helg!<3 Idag ska jag åka och hälsa på Nellie, Adam och deras lilla bebis Thea<3 Precis, jag har blivit moster! <3 Det blev jag i onsdags kl. 11.30 <3 Hon är sååååååååå söt<3 Fast innan dess får jag nog fördriva tiden med the sims tror jag ;)<3 Skriver mer sen.
Hejdå<3

Thea<3

Fredagkväll<3

Hejsan igen! Nu sitter jag och tittar på Idol och sen ska vi äta hemmagjord pizza<3 MUMS<3

Hejdå hörs imon :D<3

Mys<3(inte så bra bild;P)

Fredagsmys<33

Hejsan!:D Nu är det äntligen fredag!<3 Det är ju helgen man längtar till varje vecka! Förut var jag ute och longerade Shibban och nu så sitter jag här och äter klubba med kolasmak :) Och ikväll är det fredagsmys med god mat och Tv :D Skriver mer senare eller imon.
Pusshej! :D<3


Fotbad, Scrubs och blogg<3

Hejsan svejsan! Nu har jag äntligen satt mina stackars fötter i fotbad! Och så tittar jag på Scrubs och bloggar :). Tur att det är fredag imorgon. Imorgon har vi prov i hemkunskap, spanskaglosor, matteläxa och sen ska jag skriva färdigt en insändare till svenskan som ska lämnas in imorgon! Whuu, mycket tycker jag i alla fall! Jaja, det måste ju bli gjort... Jag får väl börja jobba...snart ;).
Byebye<3




Helloo!

Hemma igen efter ännu en dag i skolan. Lyssnar på Spotify och äter pan pizza med nån ny kycklingsmak, mums! Imon är det skoljoggen! Tur att jag slipper :D. Ibland är jag glad över att ha problem med fötterna ;). Men jag ska ändå vara där och ta tid eller nåt sånt! Bättre än att springa i alla fall :)

Ny dag.

Godmorgon! Gick upp väldigt tidigt idag. Vid kvart i 6! Man får ganska mycket tid över när man är klar tidigt för bussen går vid 7. Fast det är också väldigt tidigt tycker jag! jaja men jag skriver senare jag ska äta frukost nu :)

Regn, regn och mer regn...

Hejsan! Eftersom det regnar så mycket så får man mer gjort än vanligt. Jag håller på att städa rummet men nu har jag tagit en välförtjänt paus ;). Jag har ungefär hälften kvar... Roligt roligt... Och det mörknar fortare nu också, det är ju också kul... Men man får väl tänka positivt :).


Längtar väl sådär...

Söndag

Ska snart åka ner till sporthallen och vara tränare för dom mindre i basket. Första gången så vi får se hur det går ;).


 
Ganska gammal bild.

Inte den roligaste dagen...

Jag tycker vädret kan bli lite bättre...


Snart ska denna lilla sötnos åka
till ett nytt hem:'( Kommer sakna dig<33

Hejsan!

Då har man en blogg då.. Vill mest bara prova på hur det är lite. Kan ju vara kul att prova något nytt! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0