New York

Först och främst, tack för alla kommentarerna, jag blir jätteglad när jag läser dom! ♥

Imorgon så är det sista dagen i skolan för denna veckan, sen är man ju ledig fram tills på tisdag nästa vecka! På fredag ska jag in till stan och sen ska jag träffa Nellie, Adam och Thea, jag har saknat dom! ♥ Då ska Adam färga mitt hår också :)

En sak jag vill ha, fast som aldrig funnits när jag har varit där för att köpa dom(!), är dessa New York shorts. Dom är så snygga!

Bild: Google


Blondin eller brunett?

Ja, det är frågan. Jag ska färga håret en sista gång på lääänge, men jag kan inte bestämma mig för om jag ska färga det blont eller brunt. Antingen en fin ljusblond eller en riktigt fin chokladbrun färg typ..


VS


28/5- 2011

Hejhej!
Snart är det ju sommarlov och jag har tänkt skaffa mig lite nya ridgrejer. Jag har varit inne och kollat på kläder på Hööks hemsida och hittat ett par ridbyxor, en tröja och en grimma.

Nu ska jag nog gå och lägga mig, puss godnatt! ♥



hööks

Hejhej

Jag sitter här och tecknar Nina Dobrev, tiden bara flyger iväg! Sen så vill man ju bli klar med den nu men jag blir nog det imorgon. Nu ska jag ta det näst sista pencilinet (Yippi!!) och sen ska jag gå och lägga mig.

Puss Godnatt!! ♥


En rolig dag i stallet

Idag så åkte hela klassen iväg till en ridskola i Ölmstad för att rida. Det var roligt och jag och Jonatan fick en jättesöt och snäll häst. Jag fick hjälpa två till som var lite rädda för den lilla ponnyn dom fick, haha ;P. Dom som inte hade ridit så mycket fick rida först, dom fick skritta och trava. Jag fick springa med brevid Jonatan, han hade inte ridit så mycket. Sen fick vi som var vana vid hästar och ridning rida. Jag och några till fick galoppera på en stor volt. Det var en väldigt rolig dag, våran klass är så rolig, tycker jag i alla fall ;).

Det som förstörde den glada stämningen lite var ju att vi hade So-prov när vi kom tillbaka. Vi hade idrott sista lektionen också men eftersom att jag har halsfluss och ändå inte kan vara med så åkte jag hem efter provet.
Sen så har det varit eller det är ättejobbigt med halsen! Jag hoppas att det går över eller lugnar sig lite inatt.

Nu ska jag duscha och sen ska jag sova.

Puss godnatt! ♥


Haha, Lucas är i bakgrunden och har damp eller nåt ;P

20/5 2011

Hejhej!
Idag så har det varit både kul, varmt, kallt och jobbigt.. Klockan halv nio imorse så åkte vi buss från skolan till Girabäcken. Och så började vi gå mot Brahe hus. Det var ju lagom roligt... Det var smala stigar, plankor och broar som gick på i skogen. Till slut så kom vi ut ur skogen och ut på en väg. Vi stannade och fikade på nåt ställe nära vägen. Sen skulle vi börja gå upp för berget och upp till Brahe hus. Jag pratade med Nellie nästan hela vägen ♥ :)
Sen så kom vi fram till Brahe hus och lite längre bort så fick vi mat. Sen var vi där en stund innan det var dags att gå ner till Gränna igen. Som tur var så var det en bred grusväg hela vägen ner!

Sen så cyklade jag 2,5 km här hemma i eftermiddags också, duktigt va?

Nu ska jag göra en ny header som kanske kommer att dyka upp så småningom.

Puss godnatt ♥

Tidsinställt inlägg

Hejhej!
Just nu så är jag ute och vandrar till Brahe hus. Jag tänkte bara prova på att skriva ett tidsinställt inlägg, vilket liv jag har... ;P

Jag måste köpa mig nya skor känner jag. Dom jag har nu är helt okej men jag skulle vilja ha bruna eller svarta sandaletter tror jag.


Nåt sånt typ..

Pusshej ♥


Hejsan

Imorgon ska hela 8:an vandra till Brahe hus och äta där... Det är ju lönt, varför inte bara äta i matsalen i stället? ;P
Vi ska ha med oss matsäck och det kan ju vara lite mysigt att få välja själv vad man vill äta. Och man får ju matigare mat där sen som sagt.

Nu så ska jag äta den där grymt äckliga medicinen och sen ska jag gå och lägga mig.
Om världen ska gå under på lördag så är det ju jättekul att äta pencilin mina sista dagar i livet... Nej, vi får hoppas att världen ska stå ut några hundra år till :)

Puss godnatt ♥

jag HATAR pencilin!!!!

Idag så var jag och hämtade tabletter som jag ska ta 3 gånger om dagen i 10 dagar! Jag hatar att svälja tabletter så jag är lite lat och krossar ner det i yoghurt. Men det blir inte godare för det för då det smakar som jätteäcklig yoghurt i stället! Jag ska ta en tablett nu ikväll innan jag går och lägger mig, jag dör lite smått varje gång jag tänker på det.

Anledningen till att jag måste lida såhär stavas halsfluss. Det trycker i halsen hela tiden och när det är som värst så känns det som att jag mår illa! Fast jag köpte lite godis till mig efter att jag hämtat tabletterna, det är jag värd :)

Sen köpte jag brun utan sol också. Jag kletade på lite för någon timme sen och jag ser redan brunare ut! Så då blir jag lite gladare :D
Och så har jag målat mina naglar blåa, man ser nästan ännu brunare ut då, fast det behövs inte på händerna för jag blir alltid ganska brun på händerna väldigt fort. Varför kan det inte vara så med ansiktet, magen och benen istället?!

Jag har inte varit i skolan någon dag den här veckan men imorgon så tänkte jag släpa mig dit och försöka hänga med så gott det går. Och så ett matteprov på det, såå roligt!! NOT!! ;P

Nej, nu måste jag bli kvitt den där medicinen för ikväll i alla fall. Jag ska sitta lite mer vid datorn efter + godis = belöning för att jag måste äta det där :D

Här är lite bilder :)

Puss godnatt ♥





Det är faktiskt jag som har bakat :) Duktigt va?

Hur seg och trött får man vara?

Jag är verkligen hur trött som helst, hela tiden! Jag orkar inte göra någonting. Jag gick inte ens till skolan idag! :O

Jag stannade ju inte hemma med flit så klart, men det gick till såhär: jag skulle gå upp på morgonen vid klockan 7 ungefär. Fast jag frös jättemycket så jag gick och la mig lite igen. Jag tänkte ställa väckarklockan på halv 8 men innan jag hann göra det så somnade jag. Jag vaknade vid fem över 9! Så bussen hade ju åkt för längesen och vi började kvart över 9. Jag bestämde mig för att vara hemma, och tur var väl det för på förmiddagen så fick jag allmänt ont i magen och jag blev sådär tjock i halsen som jag brukar bli ibland. Jag måste kolla det hos doktorn känner jag!

Det enda jag har gjort idag var att gå med Bamse nu på kvällen. Jag har fortfarande lite ont i magen så jag får se hur jag gör imorgon med skolan.
I fredags så sov jag över med Lina, Erica och Linnéa på Visingsö. Vi såg på 3 filmer. Scary Movie 3, Sorority Road och The Last Song. Sorority road var riktigt obehaglig och läskig så vi avslutade med The last song. Alla satt och grät förutom Linnéa :P
Och så åt vi tacos.

Sen så åkte jag och Linnéa hem på lördagen. Eller jag stannade kvar i Gränna för jag skulle vara barnvakt åt en 5-åring vid klockan 5. Bella kom och höll mig sällskap och vi tittade på Melodifestivalen. Eric kom 3:a och det var bra faktiskt!

Sen så vet jag inte om jag ska färga håret mörkt nu igen.. Vi får se. En sak är bestämd i alla fall, och det är att jag ska skaffa löshår, låångt löshår, vilken färg det än blir!

Pusshej ♥


packa, göra läxor och se på tv

Imorgon ska jag sova över med Lina, Linnéa och Erica på Visingsö. Vi ska se på en massa filmer! Fast vi får se hur många vi hinner med ;). Så jag ska packa lite och sen har jag en spanska läxa som måste göras och så ska jag skriva någon grej till NO:n. Jag tycker inte om NO kan jag säga. Men nu är det i alla fall inte långt kvar till sommarlovet :D
Sen ska jag duscha och så skulle jag gärna vilja teckna lite också, jag har bestämt mig för att teckna Kim Kardashian till att börja med :)
Nej, nu måste jag gå och packa!

Puss puss ♥


Har brist på ideér

Jag kan verkligen inte komma på något längre! Jag kommer inte på något om vi ska skriva i skolan, jag hittar inget att ha på mig även om jag har en gaderob full med kläder! Och så fortsätter det... Det är som ett långvarigt hjärnsläpp typ ;)

Men bortsett från det så har min dag varit bra fast i början så var den väldigt varm! Man kokade ju nästan bort kändes det som, och det hjälpte ju inte att vi hade idrott och skulle springa hela tiden heller.

Jag har målat lite nu ikväll i alla fall. Jag tänkte öva lite på att måla munnar först men sen så blev det en näsa, ögon, ögonbryn och tillslut så var det ett ansikte där ;). Inte så snyggt och genomtänkt kanske, men jag visar det i alla fall här nedanför!

Pusshej ♥



Här är en till teckning. Ni kanske ser vem det ska föreställa?


Här är en till bild :)


Dåligt med uppdatering

Tjoo!
Jag har helt enkelt inte hunnit skriva, vädret har ju varit underbart dom mesta dagarna om jag inte minns helt fel? Jag har målat mycket också. Jag ser framstegen själv, även om det inte är jättefina teckningar. Just nu så dampar det så jag kan inte skicka över bilderna på mina ''mästerverk'' just nu ;), men det kommer det lovar jag.

MVG på So-provet också!  Det var om franska revolutionen, och det fixade ju vi 3 som var en grupp!

Nu ska jag kolla om jag hittar någon som jag kan måla av (eller gå efter som mall om ni fattar vad jag menar? Så att jag kan gå efter ansiktsdrag och så.)

Det står mellan:

Selena gomez

Kristen Stewart

Kim Kardashian

Ni får gärna tycka till om vem jag ska försöka måla ;)
Jag kanske målar alla om jag inte kan bestämma mig :D

Pusshej ♥


RSS 2.0