Är med Erica! :D

Erica ska sova här inatt, vi kom nyss hem och har ätit lite. Snart ska vi ut till stallet och rida Shibban :) ♥

Skriver mer sen :)

Pusshej ♥




Fika ♥



Idag efter skolan jag bakade den här pajen för första gången, den blev riktigt god! Det är så bra att ha en massa äppelträd i trädgården, man kan baka en massa olika äppelsötsaker! :)


Dagens inspiration!

Jag älskar Kourtney Kardashian's stil! Det är en väldigt bra inspiration! Avundsjuk på håret är jag också! ;)





Onsdag

Godmorgon!

Onsdag idag då, detta är det första tidsinställda inlägget för dagen, jag får se hur många inlägg det blir men det blir nog 2-3 stycken. Bättre än inget iaf.

Idag har vi syslöjd, jag är snart klar med min onepiece! Igår hade vi ju elevens val och då har jag syslöjd så jag sydde på den då också. Nästa vecka kommer nog dragkedjorna jag beställde till den också. Det är det jag väntar på ;) Jag har varit väldigt envis och gått min sylärare lite på nerverna om det här med dragkedjor tror jag ;) Men jag vill att det ska bli bra, det ska vara en vit dragkedja med silver eller guld i om ni fattar vad jag menar? Det ska vara en lagom kraftig också, så till slut hittade vi en som vi nu beställt :)

Iaf, idag ska jag trycka ''Amanda'' någonstans på den har jag bestämt :) På benet? Jag får se..



Gott.. ♥ Hehe lite random från ämnet sådär ;)


Music to my ears ♥

Hej allihopa!

Nu är jag i sängen, tänderna borstade, ansiktet tvättat och astma-medicinen tagen! Nu ska jag bara blogga färdigt, kanske göra några inlägg till morgondagen, bra va?, aah ;)

Jag sitter och lyssnar på spotify, allt på radio spelas ju bara om och om igen, så jag väljer mina egna låtar! ;D

3 har ju dampat hela dagen, det har inte gått att göra nåt! Men men, nu verkar det ju inte dampa längre, internet funkar, wiie! :D

Tagga Zumba på torsdag också! Ska bli kul.

Puss godnatt! ♥


En av alla roliga låtar vi dansar till på Zumban, denna är riktigt rolig att dansa till!

Godnatt!

Idag tog jag ner Shibban till ridbanan för första gången. Jossan gick ner med Ella och longerade henne.
Och Shibban var så duktig! Hon brydde sig knappt, jag trodde att hon skulle bli jättehoppig av dom andra hästarna som sprang i hagen brevid, men nej då, hon tittade bara lite åt deras håll någon gång ibland!

Jag tänkte faktiskt bara leda henne med träns idag för att det var första gången, men jag hade sadel på ändå. Och det var ju bra för hon var ju så lugn! Det var ett hörn som var lite läskigt för det stod lite grejer där men hon gick förbi ändå, sen fick hon gå fram och undersöka bommarna och hinderstöden som var framme, hon bet tag i bommen och drog den framåt, haha! Sen ledde jag henne över 1 bom också.

Jag är väldigt stolt över min lilla tjej! ♥

Nu har jag duschat, mormor har varit här hela dagen, mys. Det blev pannkakor till kvällsmat, mums. Jag bakade idag också. 1 sockerkaka och supergoda äppelmuffins! Dom blev sååå goda, det var första gången jag bakade dom, det ska jag göra fler gånger!

Nu är det bara dom roliga läxorna som ska göras...

Puss godnatt ♥ :)


Färgat håret svart också! :D ♥

Måndag

Godmorgon!

Ny vecka, nya tag! Jag och mamma var nyss ute och släppte ut hästarna. I eftermiddag ska jag ner och rida på ridbanan första gången, wiiee! :D Hoppas det går bra! Det är ju studiedag idag så jag ska se till at få en massa gjort! :D




Fika hos grannarna.

Nu har jag och mamma varit och fikat hos grannarna i 2 timmar ungefär. Vi tog upp lite saker om stallet, och sådär, så jag tog mig an uppgiften att måla ett rum i stallet :)

Jag red Shibban imorse också, hon var jättesnäll men lite piggare än vanligt. Men det gick jättebra, hon var jätteduktig!

Och imorgon ska jag kanske med Jossan (ägare till Ella) ner och rida på ridbanan. Mysigt med utsikt mot Vättern när man rider ♥ Ska försöka få med mig någon som kan fota ;)

Nu ska jag och mamma ut till stallet och göra iordning inför kvällen.

Pusshej ♥


En bild jag tog innan vi fikade..

Söndag

Godmorgon!

Idag ska jag inte göra så jättemycket, får se vad jag hittar på..

Jag ska packa upp lite på mitt rum sen ska jag rida idag ju :D Shibban var ju så snäll igår så jag får se vad jag ska göra idag :)


Bobbo och Max

Jag har varit ute och gått med Bobbo och Max i sele, och hoppat lite med dom :) Eller jag fick lyfta dom över det lilla hindret haha ;) Dom är ju fortfarande bebisar ♥
Det är bra att vänja dom ändå :)

Sen innan det tog jag ut Shibban själv från hagen en gång till. Jag lät henne beta lite (tjockis♥) sen så gick jag med henne och travade gjorde jag också :)


Stalldag! ♥

Hejhej!

I förmiddags, vid 11 ungefär, gick jag ut till stallet och så tog jag och mamma in alla hästarna. Jag borstade Shibban och mamma borstade Judy. Sen kom Gunilla (grannen) ut till stallet och borstade på sin häst. Jag tog ut Shibban i träns och ledde henne lite på gårdsplanen. Sen blev jag så sugen på att hoppa upp så jag skrittade barbacka utanför stallet några varv. Hon har ju inte ridits på någr veckor nu, men oj vad lugn och snäll hon var! Ibland fick hon för sig att försöka gå in i stallet men inte mer.

Efter det så släppte vi ut dom andra hästarna först så att Shibban fick öva på att vara själv i stallet. Det gick ganska bra. Sen så lät jag Shibban gå och beta utanför hagen längre ifrån Judy och Ella, jag gick också upp med henne på en grusväg brevid hagen och vände några gånger.

Efter maten nu ska jag gå ut och putsa träns, mocka och allt det där. Imorgon ska jag rida igen. Mysigt ♥

Pusshej :)


Grattis Thea! ♥

Idag blir lilla Thea 1år. Det har gått så fort, för ett år sen blev jag moster till denna söta tjej.
Hoppas du har en underbar dag med paket och kärlek!

Älskar dig Thea, puss på dig! ♥


Skoljoggen imorgon, jippi.....

Jag orkar inte med skoljoggen, det finns liksom ingen vits med det hela! Jag får väl gå/jogga.. Orkar inte, speciellt inte om det ska vara sånt här väder..

Just nu sitter jag och gör det jag alltid gör när jag har långtråkigt, outfits ;)

Här är 3st outfits jag gjorde nyss.




Pusshej ♥ :)


Vill ha!

















Onsdag

Godmorgon!

Jag somnade så fort jag la mig ner i sängen igår, jag hann ju inte ens tvätta bort sminket..

För ett tag sen var jag och mamma och släppte ut hästarna, mysigt ♥


Hejhej :)

Idag var det möte för elever och föräldrar i skolan kl 18.20-20.00.. Det var om gymnasiet och sådär, bra att veta men det var långtråkigt..

Nyss så var jag och mamma ute och släppte in hästarna, skönt för dom att få stå inne när det regnar och blåser ute.




Jag läste en bra och rolig grej på Kissies blogg, det stod:

If women ruled the world, there would be
no wars just a bunch of jealous contries not 
talking to each other.

Nu ska jag gå och sova iaf, ska bara dricka upp min varma oboy först, och sitta lite mer vid datorn ;)

Puss gonatt! ♥ 


Fina Shibban ♥







Älskar dig


Call of Duty black ops

Jag har provat att spela Call of Duty black ops nu, jag dödade en massa zombies, jag får panik när jag vänder mig om och ser att dom går mot mig, då skjuter jag bara, haha! Jag klarade mig till rond 2 iaf! ;)
Det var kul, man får en ''kick'' av adrenalin liksom ;)





Nu ska jag snart spela Fable 3 ♥ Jag vill klara ut det snart!


Kollar grejer..

Idag var det första dagen i skolan sen praon. Vi slutade 2, skönt.. På torsdag är det skoljoggen, fy prutt.. ;)

Imorgon blir det kul på elevens val för jag syr ju på min one piece :) Hoppas den blir klar snart ♥

Just nu sitter jag och kollar på lite grejer till mitt rum. Suprised? Jag kollar på platt-TV's, minidator jag ska ha som bloggdator, dataväskor, högtalare och lite sånt.



Amethyst iPig docknings-högtalare (rosa)Amethyst iPig docknings-högtalare (svart)
Snacka om gulligt till min Ipod! ♥

Hello Kitty 11,6" Datorvävska (svart)Techair 15,6" Datorväska för laptop

Till min framtida minidator :)

Bilder från Elgiganten och Netonnet.


Awkward

Hejhej!

Skriver en snabb liten update bara, jag ska se på awkward på MTV nu, det är kul ;)

Efter det ska jag och mamma gå ut till stallet och bära in en massa torvbalar som kom idag, sen ska vi ta in hästarna. Dom får vara inne inatt efter allt oväder.

Pusshej ♥



Målat hela dagen..

Jag har nu målat nästan hela dagen, och nu tar jag en välförtjänt paus med äppelpaj och vaniljsås som mamma gjorde nyss! Gott ♥

Jag ska rida imorgon istället, jag kommer inte hinna det idag. Jag är snart klar med rummet, då lägger jag upp före och efterbilder! Det blir så fint, en sån färg jag tänk på att jag alltid velat ha! Så mysig, jag tycker det är lite rosa i den också faktiskt.

Jag skriver mer sen!

Tack för alla fina kommentarer, fortsätt med det! ♥

Pusshej ♥

Godmorgon!

Lördag idag, jippi! Jag vaknade för en stund sen, ingen annan har vaknat än, så jag gick ut i köket, gjorde en kopp varm choklad och nu sitter jag i min säng och bloggar :) Mys ♥
Det är så skönt att ha sitt rum på nedervåningen, då kan man gå ut till köket eller gå på toa utan att behöva gå i trappor ;) Lat jag är.. Sen är det bra också att om jag vaknar först, då är risken inte så stor att jag väcker någon av att starta en film eller sitta här och skriva ;)

Jag ska nog se på film nu, fast jag vet inte om jag kommer titta färdigt på den nu, men då ser jag färdigt på den ikväll :)

Idag ska jag nog måla mitt rum, äntligen! Det tar ju sin tid så man behöver ju dagen på sig! Jag ska lägga upp före och efter bilder sen, lovar! Sen ska jag rida Shibban för första gången sen vi flyttade hit. Jag har haft så himla mycket att göra och sen så har jag bara låtit henne vänja sig vid allt det nya. Det ser ut som att hon uppskattar det ;)

Idag ska jag uppdatera ofta! ♥


Ett slarvigt taget kort på hur det ser ut just nu, jag måste lägga upp kort på min dator sen, jag har ju inte gjort
det än!


It's friday night! :D

Hejhej!

Sista dagen på praon var det idag, det känns rätt så tråkigt, jag hade precis lärt mig namnen på alla hästar ju..
Men det känns rätt så skönt att återgå till det ''normala''. Det normala tråkiga som är skolan..

Nu har My best friends girl börjat på 4an så jag ska nog titta lite på den.. Snart ska vi äta, det blir hasselbackspotatis och karekotlett med grönpepparsås, mums! Det blir rätt så tjatigt att ta med sig frysmat till praon i 2 veckor, så det ska bli gott med hemlagad mat!

Universal väska Pure Purple - IP4HCLA
Universal väska Hot Pink - IP4HCRA
Back Cover i5500 Galaxy 5 Pure Purple + Displayskydd - BCI5500L
Hörlurar Sound Flow Metallic Headset Silver - SFMHSS
Kissimoto Screen Clean White Cat - KMSCWC

Beställa till mobilen? Bilder från skal-man och mytrendyphone.

Så trött..

Idag har jag praoat från 11 till 18, sen var det Zumba för första gången sen i somras från 19 till 20 och när vi kom hem duschade jag, sen bakade jag chokladmuffins till Lucas som han ska ha med sig till skolan imorgon, dom ska ju sälja hembakat på marknaden imorgon.

Nu är jag helt slut, trött i benen och ja, trött.. Nu ska jag sova, imorgon ska jag gå upp klockan 6, kul...

Godnatt! ♥


Myskofta att ha i höst.


Vinn ett ziperall mobilfodral!

Jag är med och tävlar om ett jättegulligt ziperall mobilfodral hos www.afroditeedreflo.blogg.se. Snacka om gulligt till mobilen! Bild finns på hennes fina blogg, jag kan inte lägga upp bilden just nu :(

Men var med och tävla ni också, och följ henne på bloglovin!


Ska nu ha en lugn kväll

Hejhej!

Nu har jag varit ute hos kaninerna, snart ska jag städa hos Elvira, sen får jag se om jag ska måla om mitt rum. Jag ska iaf hjälpa till med att måla en grej i tv-rummet. Sen ska jag duscha, äta en god kvällsmat och se på film.


Kläder att ha i höst/vinter!

Hejhej!
Jag slutade på praon klockan 18 idag, så jag hann gå ut till stallet innan det blev mörkt. Jag och mamma gav hästarna hö och jag gav Ella hennes mat. Det är sista dagen som jag ska ha henne idag :(
Men hon är ju ändå här hemma ;)

Här kommer iaf fortsättningen på förra inlägget, men nu kommer kläder som jag ska ha i vardagen i höst/vinter.















Något som är bra med hösten!

Nu när det blir kallare ute gillar jag att man kan ta på sig mössan när man går ut till stallet, ha på sig sockor och allt det där, inte bara i stallet utan annars också. Detta är några av grejerna jag ska ha i stallet i höst/vinter!
Jag gör ett till inlägg sen när jag kommer hem med lite vardagsgrejer jag ska ha i höst/vinter! :D






Har redan samlat på mig dessa 3 ;)



Hiss & Diss

Nu är jag ute på prao, men i detta tidsinställda inlägg så blir det hiss och diss, det var ju ett tag sen :)

Hiss: Hästar! För att dom är så underbara! ♥ :)



Diss: Med hösten och vintern kommer sjukdomar. Det är så jobbigt! Så ta det lugnt, klä er varmt, tvätta händerna noga och allt det där!


Smart att ha i väskan!

Godmorgon!

Igår var jag hemma från praon, jag mådde inte så jättebra när jag vaknade men jag tänkte pröva att åka iaf, men sen när jag kom ner till Gränna kändes det ännu sämre, så det var bara börja gå hemåt. Som tur var så kom skolbussen och jag fick åka med den hem :)

Idag börjar jag klockan 13 och slutar 19, men jag ska göra några tidsinställda inlägg åt er :)


En till bild från i söndags :)

Ska köpa detta till Shibban :)






Bilderna! :)

Här kommer några av bilderna som Linnéa tog när hon var här igår :) Kommentera gärna ♥
Jag kommer nog lägga upp lite mer bilder då och då, håll utkik!





























Köpa?


Jag funderar på att köpa linnet, hiss eller diss?

11 september

Nu är det 10år sedan den hemska händelsen hände, då flygplan flög in i World Trade Center. 2750 människor förlorade sina liv, hundratals brandmän offrade sina liv för att hjälpa andra. Jag tittar på 102 minuter som förändrade världen nu, det är så hemskt.
Människor hoppade ut från byggnaden, det såg ut som en flygande vante.

Hoppas att det aldrig händer något sånt igen, och jag hoppas att ni skänkte en tanke till alla som förlorade sina liv i den hemska händelsen.


Bild från Google.

Photos!

Idag var ju Linnéa här, och vi passade på att gå ut och ta lite (eller ja det blev ca 375st!) bilder till bloggen. Det blev jättefina bilder, fast hälften är ju ganska oseriösa men det är ju också kul! ;D

Det krånglar jättemycket när jag ska lägga upp bilderna men jag gör det imorgon :)

Puss godnatt :) ♥


:D


Just nu :)


Fy vad gott det är!


Jag lever, bara så ni vet..

Jag har haft så mycket att göra dom senaste dagarna att jag inte hunnit med att sitta vid datan ens! Snacka om att man missar sjukt mycket av att inte kolla facebook på 3dagar liksom ;), sjukt egentligen...

Dom här dagarna har jag varit på ridskolan och praoat. Jag är med på ridlektioner 2 dagar i veckan, så då börjar jag klockan 13. Sen har jag fått rida 3 gånger denna veckan. Två gånger så red jag på samma häst. Den ponnyn går att hyra också... ;)

Sen har jag varit uppe i gamla huset och rensat i stallet, Nellie's förråd, hönshuset m.m..

Kaninerna har jag varit ute hos också, dom växer och växer.. ♥

Jag tar ju hand om Ella den här veckan också. Ella är en jättesöt frieser på 2år (jag tror hon är 2) som jag har hand om fram tills på tisdag.


Saknar dom.. ♥

2 veckor prao :)

Hejhej!

Idag så började praon, jag är på ÖRKS. Idag fick jag mocka en massa boxar och en massa skitgöra rent ut sagt ;)
Men det är ju sånt som måste göras också..

Imorgon börjar jag klockan 1 och slutar 18. Skönt att få sova!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, så godnatt! Puss puss ♥ :)


Jag vill bli klar med denna också..

Naaw! :)

Mina söta kaniner är så gosiga!








Jag la in varsitt äpple till dom idag, Max började äta direkt! Vi var på väg ut när han upptäckte äpplet så jag fick vänta lite på att han skulle äta färdigt ;) ♥

Bobbo är så söt, när jag bär honom så slickar han mig alltid på händerna och på halsen!
Och Max älskar att hoppa runt i trädgården i selen!
Jag har bara haft sele på dom 2 gånger, men dom är jättelugna när jag tar på och av selen. Jag låter dom hoppa runt och så går jag efter ;) ♥

Helloo!

För ett tag sen var jag ute och gick med kaninerna i sele, en åt gången. Dom var jättesöta! Såklart ;) ..

Bilderna lägger jag upp senare, nu ska jag se på film..


Ett litet smakprov ;) ♥

Bilder på kaninerna :D ♥

Här är bilderna på Bobbo och Max. Jag kanske döper om dom senare, om jag tycker att nåt annat namn passar bättre.
Förslag?

Visst är dom söta? ;)



Max


Bobbo


Bobbo & Max :)

Idag efter skolan så åkte jag in till stan, mötte pappa, sen åkte jag och pappa och hämtade två små kaninungar!

Dom ska få heta Bobbo och Max tror jag.. Dom är hur söta som helst. Dom är 11 veckor gamla och av rasen teddy, angora och löwen hermelin.

Bobbo är grå med svarta öron och tassar. Han är som en liten lurvboll, och han springer fram och slickar en på händerna och fötterna hela tiden ♥

Max är vit med bruna fläckar. Han har kortare päls på ryggen sen har han man och en liten kjol. Han somnar jättelätt i ens knä ♥

Dom är hur tama som helst, och bröder är dom också! Det är jättebra att dom vuxit upp med varandra ju!

Bilder får ni imorgon! Håll ut! ;)

Puss godnatt ♥


RSS 2.0