31 juli

Godmorgon!
Igår åkte jag ner till Emma på eftermiddan, vi gick och köpte godis, pratade med folk, och sen såg vi på The Task, väldigt bra var den! Sen gick jag hem vid ett/halv två ungefär. En himla rolig dag var det!
 
Idag ska jag inte göra så mycket. Jag ska boka tid hos frisören, fixa naglarna, spela Sims, mysa med kaninerna, färga ögonbrynen och lite så.
Just nu är jag hos mormor, jag sov här inatt eftersom att jag visste att det skulle bli sent igår. Mormor är på jobbet nu, så jag ska äta upp frukosten och sen ska jag fota det som jag köpte i stan i förrgår.
 
Puss!
 

Handlat lite idag!

 Hejsan!
Idag hade jag inget att göra så jag åkte in till stan och gick på A6 lite. Sen på vägen hem så hoppade jag av vid Cabbes och åt lunch med syster. Mysigt! Jag visar vad jag köpte imorgon, jag har lite annat att fixa nu. Som att plocka undan lite på rummet innan jag ska gå och lägga mig, är trööött!
 
Puss godnatt!♥
 
 

Donut!

Idag har jag haft en hår-donut att sätta upp håret med. Jag köpte den på Ur&penn! Bra blev det tycker jag, slarvigt men ändå fint uppsatt!

Saker att göra när det regnar!

Eftersom att det inte är det roligaste vädret idag så har jag en liten lista på saker man kan göra inomhus!
 
1. Baka!
Baka och dekorera söta cupcakes, eller nåt annat så klart!
 
2. Mys!
Ta på dig dina mysigaste kläder, bädda ner dig riktigt mysigt i sängen, soffan eller fåtöljen med något gott att äta och dricka och se film, Varför inte ha ett film eller serie marathon?
 
3. Träna!
Ta på dig dina snygga träningskläder och åk till gymmet! Eller träna hemma, det finns en massa bra träningsvideos på youtube!
 
4. Sy!
Ta fram ett gammalt plagg du tröttnat på och sy om till något snyggt och nytt! Kanske ett par snygga jeansshorts att ha när vädret blivit bättre?
 
5. Spela spel!
Sätt dig och spela ditt favoritspel framför datorn, Xboxet, playstationet eller vad du nu har, eller ring över några kompisar och spöa dom i kortspel eller något roligt brädspel!
6. Var kreativ!
Gör egna smycken, färga håret, gör en blogg, gör ett inspirationskollage, framkalla bilder osv osv.
 
7. Ha en spa-dag!
Ta ett bad, använd ansiktsmask, hårinpackning, body scrub, måla naglarna och känn dig superfräsch!
 
8. Fixa rummet!
Gör en total makeover i ditt rum! Möblera om, sätt upp saker på väggarna, kanske till och med måla om? När du är klar kommer ditt rum att kännas som ett helt nytt, awesome sovrum! Lyssna på musik på högsta volym under tiden också!
 
9. Fotosession!
Sätt upp ett vitt lakan på väggen, ta på dig dina snyggaste kläder och ha en fotosession!

Nytt utseende på bloggen!

Som ni kanske redan märkt så har jag gjort om lite på bloggen. Jag körde på lite ljusare och varmare design denna gången. Hiss eller diss?
 

New in!

För någon dag sen var jag inne i stan. Jag köpte inte så jättemycket, det var för det mesta lite småsaker som alltid är bra att ha.
 

Tröjor med tryck ♥


Photoshoot!

Hejsan!
Idag var Linnea här och vi hann med mycket på en dag! Först gick vi en liten promenad, sen åkte vi och badade i Ören (lite brun blev man allt!), och sedan så hade vi en liten photoshoot. Det blev väldigt bra bilder, en ny bild till headern bland annat! Jag lägger upp alla bilderna imorgon, men nedanför har ni ett litet smakprov.
 

Tja!

Förlåt för dålig uppdatering hörrni, det ska bättras. Idag och igår var det jobb 14-20. Nu tittar jag på Vampire diaries, såååå bäst är det!
 
Det krånglar att ladda upp bilder så det får bli ett inlägg utan bilder, ska försöka fixa det!
 
Pussgodnatt! <3
 

Främmat!

Hej på er!
Idag var det jobb 8-14, och nu är farmor och farfar på besök. Vi har ätit räkmacka och bara tagit det lugnt.
 

Nytt i gaderoben!


Hemma!

Nu är jag hemma igen! Jag och Nellie åkte samma buss vid 13, hon skulle till jobbet och jag skulle hem. Nu ska jag städa lite på rummet, och ikväll blir det att se på film.
 

Stan med syster och systerdotter.

Idag åkte jag, Nellie och Thea till stan, mest för matens skull, haha! Men lite fick vi med oss hem iaf. Eftersom att jag är här nu så lägger jag upp bilderna på vad jag köpte härom dagen imorgon. Men här får ni se vad jag köpte idag. Ett jättefint linne, mascara, örhängen och ett par jeanstights.
 

Till syster o Co idag!

Idag ska jag till Nellie, Adam och Thea. Jag ska sova där i en eller två nätter. Mysigt!
Så nu ska jag packa, sen ska jag äta, duscha och göra iordning mig!
 
Och grattis till underbara pappa som fyller år idag! Älskar dig!
 
Igår så köpte jag två fina tröjor och ett fint nagellack. Visar tröjorna snart, men färgen på nagellacket ser ni på bilden nedan, hiss eller diss?

Detta köpte jag #2

Här kommer det sista av vad jag köpte igår.

Detta köpte jag #1


Shoppat!

Idag har jag och Linnéa varit inne i stan som sagt. Och idag var shoppinghumöret på alltså!

Nu ska jag ta kort på allt och lägga upp det på bloggen, men först blir det några andra bilder.

Stan imorgon!

Hej på er!
Nu har jag jobbat fem dagar i rad, imorgon är jag äntligen ledig så jag ska in till stan med Linnéa. Vi åker in så att vi är inne vid 10, så det blir att ställa klockan imorgon! En del saker jag ska leta lite extra efter är en keps, svarta jeans, ballerinaskor och söta toppar.
 
Nu måste jag sova, men jag bloggar imorgon!
Pussgodnatt! <3
 

Köpt lite småsaker!

Idag var jag egentligen ledig, men dom behövde lite extra personal på jobbet idag så jag jobbade 10-14, och folk var det! Inte en lugn stund på hela dagen. På vägen hem köpte jag med mig hårfärg, naturgodis, dextro och lite annat smått. Sen låg det två tidningar och väntade på mig när jag kom hem också, så nu ska jag lyssna på musik och läsa lite.

Har färgat håret!

Jag la i en mörkröd färg i förrgår, men jag ska nog lägga i en till som är lite rödare. Jag ska ju inte gå till frisören förrän om en och en halv månad ungefär, och jag var så trött på min färg! Jag har alltid viljat prova att ha rött hår också!

Candy!

Nu ska jag se på film och äta godis!

Pusshej! <3

16 år!

Idag fyller jag år! Det har varit en skojig dag och imorgon åker jag till älskling!


Tävlar!

Jag är med och tävlar om biobiljetter till Abraham Lincoln: Vampire Hunter hos Caty!


Söndag!

Godmorgon!
Idag är det jobb 14-20. Jag ska duscha, städa undan på mitt rum och lite sånt innan jag åker.

Jag satt och tittade på Gina tricots hemsida igår och hittade mycket fint bland deras nyheter. Dessa två tröjor ska jag nog köpa nästa gång jag åker in till stan, iaf den stickade!


Besök på jobbet!

Idag kom Jessica Andersson, Markolio, Thomas Pettersson, The moniker m.fler till jobbet och provade på att baka lite, sen köpte dom polkagrisar. Alla var jätteroliga och trevliga.
 

Gårkvällen!

Igår kväll så åkte jag ner till Gränna för att vara med Emma och Bella. Vi gick och åt på Thörns, sen gick vi ut och gick lite och resten av kvällen/natten var vi hemma hos Emma. Efter ett tag kom Oscar också. Vi satt och pratade och lyssnade på musik på Emmas altan. Sen gick jag hem vid två ungefär.
Mysig kväll!
 

Hemma!

Tjena!
Nu är jag hemma efter att ha haft himla kul med tjejorna! Vi såg på två filmer, åt god mat och vi somnade klockan 4 ungefär. Lina klippte mig lite i förmiddags också, blev himla nöjd! Erica kunde inte sova över för hon skulle jobba sen, så hon gick hem under första filmen. Men himla kul hade vi! Det måste göras om snart!
 
Och när jag och Linnea tänkte åka hem idag så åkte vi en båt vid fem över tre, inte Ebba Brahe som tur var för den hade krockat med piren på väg in till gränna och flera hade skadats. Och vi tänkte ta den båten först men gjorde inte det för att pappa inte var i gränna riktigt än, himla tur!

Godis!

Tjo!
Vi har precis varit på Konsum och handlat godis och lite annat till kvällen, nu ska vi äta tacochips med bacon till förrätt, sen blir det kycklingspett med klyftpotatis till varmrätt och efterrätt blir chokladmousse med mandariner! MUMS! <3
 

Har lekt frisör!


<3


Nagellack!

Man ska inte ha nagellack på mitt jobb, men nu när jag är ledig i två dagar så passade jag på att färglägga naglarna!


Antagen!

Jag har blivit antagen till Stylist-linjen på Plusgymnasiet i Jönköping! Awesome!
Här kommer ni att se mig i höst!

Nu är jag ledig!

Nu har jag jobbat fem dagar i rad, och nu är jag ledig i två dagar! Så imorgon ska linnea komma hit på förmiddan, sen åker vi till Visingsö vid ett och sover över med lina och erica! Ska bli roligt! Vi ska se på film, äta god mat och prata skitsnack, haha ;)
 
Jag och mina fina tjejor! <3

Dags för Zumba!<3

Nu åker jag ner och Zumbar, visar en bild på träningstightsen så man ser lite bättre!
 

Smått o gott!

Köpte med mig en tidning och lite gott efter jobbet!


New in!

Här är videobloggen äntligen! Den tog ett tag att ladda upp för det krånglade lite men nu är den här!

Jag visar nyaste plaggen + vart dom är köpta! Lämna gärna en kommentar på vad ni vill se i framtida videos!


Tuss

Katten tycker att jag ska mysa med honom istället för att sitta vid datan...


Måndag!

Godmorgon sötisar!
Idag är det jobb 15-21. Innan det ska jag fixa lite här hemma, gå en promenad eller nåt sånt också. Och spela in en ny videoblogg!
 
Min söta lilla polle<3

Dumma dator!

Min dator har krånglat hela dagen, så jag lovar er att försöka lägga upp videobloggen imorgon! Ni har fortfarande tid på er att önska vad jag ska ha bideoblogg om! Tex att jag visar vad som är nytt i gaderoben och vart det är köpt, sminkvideo eller nåt annat! Önska på så lägger jag upp det imorgon! <3

Puss på er!


RSS 2.0