Update.

Imorgon kommer det en videoblogg så ni vet :)
Och nu ska jag städa färdigt på rummet, sen ska jag se på film och försöka sova.
Imorgon är det jobb 8-14 också, första gången jag börjar så tidigt.

Pusshej!<3


Fredag!

Hejsan!
Igår var Linnéa och Emma här på kvällen. Vi såg på 21 jumpstreet, jättebra och rolig var den! Sen åkte dom hem vid tolv ungefär.
 
Nu ska jag fixa iordning mig lite, sen ska jag gå en liten promenad och jag ska blogga himla mycket idag! Kanske göra en videoblogg? Har ni några önskemål på vad jag ska videoblogga eller skriva om så är det bara att kommentera!
 
En bild från när vi hälsade på Harriets kattungar! Så söta är dom!

Soligt! :D

Idag är jag ledig och det är sol ute, härligt! Ska ut och sola lite nu, sen ska jag städa undan lite på rummet. Om en stund blir det äppepaj också, mums!

Och en annan rolig sak jag kan berätta är att igår så beställde vi mitt körkortstillstånd, yeey! Det är inte långt kvar tills det är dags att börja övningsköra nu!


Tisdag!

Hej på er!
Idag jobbar jag 14-20, sen är jag ledig i tre dagar, wiiieeee :D
Igår regnade det ju hela dagen, ganska mysigt men jag är glad att det är soligt idag, lite sommar vill man ju ha ;).
 
Nu ska jag göra iordning mig, är lite sugen på att gå till bussen idag faktiskt. Får se hur jag gör :)
 
En söt bild som inte har nåt med inlägget att göra ;)

Hemligheter!

Just nu så har jag väldigt mycket på gång, men jag tänker inte säga allt än! Jag berättar det som det kommer, första får ni nog veta om någon vecka. Ska bli så kul!

Ska blogga mer!!

Nu känner jag att det är verkligen på tiden att komma igång ordentligt med bloggandet, och att hålla det också! Ska försöka få lite inspiration och sen så! Det kommer att bli mycket roligare att blogga när jag köpt min systemkamera också!
 
Lägger upp två bilder från en jätterolig hemsida jag hittade om en hund som smsar med sin husse så länge. Dör lite varje gång jag läser dom.
 

Söta hästen min ♥




Lördag

Idag är det lördag och jag ska snart upp till stallet. Sen vet jag inte vad som händer mer, åka och köpa glass, sola och mini-spa senare? Låter bra!


True blood

Idag jobbade jag 14-20, och nu är jag ledig i tre dagar, yeey! Efter jobbet åkte jag upp och hälsade på hästarna och nu ska jag börja följa yttligare en serie, haha! Det blir en till vampyrserie, true blood som jag hoppas kommer vara superbra! Ska se första avsnittet snart, ska till kaninerna först bara.


Tillfällig header

Nu har jag fixat en tillfällig header som jag bara ska ha i någon vecka. Sen ska jag se till att skaffa en ny header när lite förändring har skett!;)


Pictures!

Igår så var jag hos syster o Co. Vi hade en himla mysig dag, vi åt jordgubbar, gick en promenad och jag köpte en bikiniöverdel som jag ska matcha med en svart underdel. Söt är den! Tack för en mysig dag!♥




Letar kamera!

Jag behöver verkligen en ny kamera! Min rosa digitalkamera har ju hängt med i ett par år, så nu letar jag efter en fin och bra systemkamera! Funderar på den här under. Ska åka och köpa en kamera så fort jag har fått min lön. Jag sommarjobbar ju på Cabbe's polkagrisar och jag tycker att en ny kamera är en bra investering. Jag vill ju kunna ta en massa fina bilder till bloggen bland annat.

Bild från elgiganten.

Godnatt!

Nu ska jag försöka sova, men först ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och lite så. Det har inte sjunkit in att det är sommarlov än, men det kommer väl.

Och imorgon är det första dagen på nya sommarjobbet också, ska bli roligt! Så nu ska jag sova så att jag är pigg imorgon!

Pussgodnatt ♥


Bilder från skolavslutningen!



Lärarna hade satt upp våran skylt som vi hade på suckfotot på tavlan!





Bilder!

Här kommer bilderna från middan, inte alla men jag kanske lägger upp fler sen. Jag lägger upp bilderna från skolavslutningen senare eller imorgon.














SOMMARLOV!!!

Nu är det sommarlov och vi slutade nian idag! Jag kommer att sakna alla i nian så himla mycket. Och en bättre klass finns inte!


Avslutningsmiddag!

Herregud vilken kväll! Alla var himla fint klädda och det var väldigt roligt idag. Men nu inser man att allt är slut snart, om bara några timmar, och sen är vi inte en klass eller en nia längre. Känns sorgligt men det ska bli kul att komma närmare att sluta skolan helt!
Jag lägger upp alla bilder imorgon, men här kommer en bild på hur vi såg ut idag!

Fixat idag!

Hej på er!
Idag har jag varit inne i stan nästan hela dagen. Jag har fixat allt till middagen imorgon, och jag hittar fina skor till skolavslutningen och middan också :D Visar på outfitbilder imorgon.
Sen köpte jag en klänning till middan, jag har klänningen jag blev kär i på skolavslutningen istället! Jag köpte också en kedja till mina glasögon, lösögonfransar, ett linne, godis, örhängen och sen kommer jag inte ihåg mer, haha!

Tar kort på allt imorgon eller på fredag. Nu måste jag städa undan lite på mitt rum för Linnéa, Lina och Erica kommer ju hit imorgon, vi ska göra iordning oss för middan här. Sen ska jag duscha och ta bort nagellacket mm..

Pusshej! ♥


Inköpslista!

Här kommer ett litet collage på vad jag ska införskaffa! Hiss eller diss?


Hejhej!

Just nu fördriver jag tiden genom att titta på Glee. Innan det så tittade jag på Vampire Diaries avsnittet som jag missade i fredags när vi var i Stockholm, och fy vad jag grät haha! Sorgligt var det, men det slutade spännande som alltid!

Nu ska jag kolla runt om jag hittar en fin klänning till middan som jag kan köpa på onsdag när jag ska in till stan, sen ska jag fortsätta att titta på Glee!


Godnatt


Stallet idag!

Idag så var vi uppe hos hästarna, myste lite med dom och sen gick vi och hälsade på alla andra hästar och djur. Jag ska upp och rida Shibban på ridbanan imorgon tänkte jag. Jag kan lägga upp lite fler bilder som jag tog imorgon. Jag tog en massa kort på små kattungar nämligen!

Jag och Lizzy.


Kolla vilka jag träffade!

När vi var i Stockholm så träffade jag inga mindre än Keela, Caty och Epicfaiil! Det var så kul att få träffa dom, lika söta i verkligheten som på bild är dom! Dom tyckte min rosa kamera var supersöt, haha! ;)♥
Jag träffade dom inne på Colorez i gamla stan, Caty hade premiär för sitt nya klädmärke så dom 4 första t-shirtarna släpptes i fredags, himla coolt att det var samma dag som vi skulle till Stockholm! Jag köpte med mig en hem, älskar den!


Bilder från Stockholm!

Här kommer några bilder från när vi var i Stockholm! Det var en himla rolig dag och till slut så åkte jag nästan allt på Gröna Lund! Jag förbjöd mig själv att säga nej(för det mesta, haha), och det är jag glad över, annars hade det blivit tråk!










Hejsan!

Jag lägger upp bilderna från Stockholm imorgon, så ni vet. Det var massa skoj! :)

Idag så var Emma här, hon kom hit vid tre ungefär och åkte hem vid nio tror jag. Vi hade det himla skojigt, kollade på skräckfilm och blev rädda, åt muffins och var lama med folk på fb ;)♥




Stockholm idag!

Godmorgon på er!
Idag ska alla vi nior åka till Stockholm. Vi ska gå på studiebesök, sen får vi gå fritt på stan och då ska det shoppas lite granna! Sen ska vi gå på Gröna lund ikväll. Det enda sega blir ju bussresan som tar en evighet.. Men men, jag har kameran med mig, så det kommer att dyka upp en massa bilder imorgon eller på söndag!

Nu ska jag göra iordning mig, hörs sen!


Bilder från igår!

Jag lekte lite med Linnéa systemkamera igår, så här får ni lite bilder! :D

Fransk manikyr

I söndags så gjorde jag fransk manikyr, blev ganska bra! Det är så snyggt men ändå så enkelt. Favoriten att ha på naglarna! Använde Depends franska manikyr-set med rosa bas.

Volonterar!

Just nu så är jag hemma hos Linnéa. Vi är lediga från skolan idag för att jobba ihop pengar till en skola i Gambia. Vi håller på att måla om hennes stall, men nu tar vi en paus och äter glass.

Här en bild på Linnéas kisse Nisse♥

Bakterapi!



Snap!





haha..

RSS 2.0