Innedag

Godmorgon! Det är inte kul att vakna på bra humör för en gångs skull, sen tittar man ut genom fönstret, och tada, snö! Så tråkigt, nu vill jag gå i ide och vakna när det är vår på riktigt! Men jag får väl göra denna dagen till en mysig innedag. Jag har redan planerat lite grann, måste bara hitta kameran som har sprungit iväg...

Nytt i träningsgaderoben



I'm back!

Godmorgon!
Nu har jag varit utan mobil och internet i en vecka. Duktigt va? Och håll utkik i JP dom närmaste dagarna, våran klass ska vara med :)
Idag iaf ska jag stå i cafeét i skolan, sen ska jag åka in till stan med Erica. Ska bli roligt :)
Har tagit lite kort på vad jag har gjort dom senaste dagarna men har inte hunnit lägga över dom på datorn än, så det får bli en liten bild på vad jag gör när jag ska sova, haha ;)

Geisha

Helloo!
Idag var det ingen skola för mig, utan jag var inne på Per Brahe på antagningsprov till teaterlinjen om jag nu ska gå på den. Det gick bra tror jag, lärarna tyckte iaf att jag skulle flytta upp teater till förstaval!
Efter det så gick jag och Erica som (också gjorde ett antagningsprov) på stan. Jag letade efter en skinnjacka och Erica efter en hårinpackning. Tillslut så hittade vi båda två vad vi sökte! Jag visar bild på jackan sen!
Innan jag åkte bussen hem så köpte jag mig en Geisha, så värt att stressa iväg och köpa den i väntan på bussen! ;) ♥

Kärlek till dagens låt <3


Dagens låt.

Ett ord: Snygging ♥

Myskväll i onepiece


Today


Hemma!

Hejsan!
Jag kom hem för ett tag sen, har varit nere i Gränna och vänt en gång till. Jag ska dra ner på godisätandet så jag köpte en liten lite chokladbit och en tidning :) <3
Nu ska jag läsa lite och sen ska jag ut till stallet så att jag hinner rida en stund också, Shibban ska få röra lite på fläsket, sötnosen ♥
Tuss älskar Fridatidningarna..

Lördag

Vad skönt att det är lördag nu! Jag sov till halv 12 idag, det var jätteskönt att få sova ut efter en lång vecka! Nu ska jag packa färdigt sen ska jag gå åka med Linnéa ner till Gränna och sova över med Emma, Bella och Linnéa :)
Pusshej ♥

Nu blir det stallet!


Wiiee!

Nu är det fredag, och ÄNTLIGEN så börjar mitt kära Vampire Diaries ikväll igen efter världens längsta paus!♥
Så jag taggar kvällen och ska innan dess städa rummet, göra iordning i stallet och gå ut och gå lite med Bobbo & Max. Sen kanske jag rider ut också, men det blåser ju! Då är det inte kul..
Imorgon ska jag sova över med Linnéa, Emma och Bella hemma hos Emma som fyller år imorgon! :) ♥ Tar med mig kameran! ;)
Förresten.. Spanskaprovet gick åt skogen, nu vet ni..


Snyggingar ♥

Tråkplugg..

Sitter och försöker att få spanskaorden att fastna i huvudet till provet imorgon, det går lite lättare med choklad ♥

Kvällstur!


Gullig kanin jag har va? ♥


Look of today!


Voilá!


Ska man?

Ska man göra sig ett par nya jeansshorts kanske? Kan inte bestämma mig!


Godnatt

Nu ska jag läsa lite i biologi-häftet, sen ska jag sova. Är såå trött och fortfarande allmänt hängig.. Hoppas jag är piggare imorgon, så att skoldagen går fortare än den gjorde idag!

Mysig uteritt igår.

Igår red jag ut på Shibban en liten stund. Det blev mest skritt men trav också. Sen så galoppera hon faktiskt hela längan brevid hästhagen! Som den lilla travare hon är så blev jag jätteglad och förvånad när hon galopperade. Hon brukar alltid bryta av till trav efter några steg, men inte då. Stolt matte <3
Jag hade det söta rosa schabraket och här om dan när det var kyligare ute så hade jag matchat med ett rosa ländtäcke också, sötnos <3
Så såg vi ut då.. ;)

Bilder från igår:

Dagens låt.


Bakat muffins!

Hejsan!
Jag och Filippa bakade muffins nyss, dom blev jättegoda! Ser lite mörka ut på bilden men så mörka var dom inte ;). Nu sitter jag och ser på film med en liten tjockis och ska snart städa rummet som av någon anledning blir stökigt på en dag.. Knasigt! Det var superfint väder idag också ju, så skönt att kunna sitta ute på rasterna nu, och sen kan man mitt på dagen gå ute i tjockiströja ju!

Vem tror ni vinner ikväll?


This is the part of me that your never ever gonna take away from me.

Dagens låt ♥

Fredag!

Hejsan!
Denna vecka har varit seg, ledam och rolig. Den har varit så rolig tack vare mina söta, knäppa kompisar ♥. Jag ska försöka blogga mycket denna helgen men jag har brist på ideér. Jag ska försöka skriva ner lite saker att blogga om sen, och så får vi se vad det blir av det!

Iaf, just nu sitter jag och kollar på Americas next top model och ska snart ta nåt att äta!

Pusshej ♥


Torsdag!

God morgon!
Just nu sitter jag och har ätit frukost, ska snart gå upp och göra iordning mig för skolan. Skönt att det är fredag imorgon iaf!
Börjar dagen med dagens låt, så bra är den!

Ny kategori: Dagens låt!

Jag fick en superbra idé, nämnligen dagens låt! Så från och med nu så lägger jag upp en awesome låt varje dag! Bra va? :)

Vi börjar med Rihanna - Where have you been.



Bloggar jag läser!

Detta är en del av dessa bloggar jag läser, jag valde dom jag läser dagligen nu, sen har jag ett par andra som jag kollar någon gång ibland.

www.keela.se
www.caty.nu
www.kandylandy.se
www.dressyrmupparna.se
www.kissies.se
www.fokis.se
http://minbebis.com/blogg/ungfliiicka/
www.hofh.myshowroom.se

 
 


Bilder!

Här kommer en liten bildbomb från oktober 2011 när Linnéa var här och fotade. Vi trodde att vi förlorat dessa bilderna men sen hittade Linnéa dom för någon dag sen! Tur, dom är så fina! Så jag måste bara visa dom för er! :) ♥
Jag blev lite smått kär i bild nr 2 ♥

Såhär ser min kväll ut!


Piercingar och rött hår!

Jag har länge funderat på att skaffa en piercing. Men jag har inte vetat var riktigt. Nu har jag iaf bestämt mig för att ta hål i naveln och näsan. Sen är jag väldigt sugen på att ta hål i läppen också. Men jag väntar med det ;)
Sen ska jag i höst färga håret rött. Inte skrikigt rött, utan mer mörkröd. Men då väntar jag till i höst som sagt för i sommar så bleks håret ganska mycket. Vi får se om jag passar i det sen ;) ♥
Vad tror ni?
Bilder från Google och rockflame.

Fullt upp!

Hejsan!
Tar just nu en liten paus på några minuter. Kom hem från en rolig helg i stan vid två, sen var det mat och sen åkte vi upp till Linnéa och hämtade spån. Kom hem därifrån nyss och nu ska vi åka till Gränna på Zumba. Sen kan jag andas ut! Då ska jag ladda ner ett nytt program till datorn, duscha, ansiktsmask och lite sådär.

Pusshej ♥


Bild från igår.

Hiss

Jag hissar Dove idag! Speciellt dessa krämer här nedanför. Jag har alla tre och alla är hur bra som helst. Den jag använder mest är Dove summer glow, man får en sån fin färg av den! Sen använder jag den översta väldigt mycket också, den torkar in väldigt fort och man blir jättelen! Och den med grönt på luktar väldigt gott! ;) <3



Zumba!

Hejsan!
Snart åker jag iväg på ett Zumba-pass som är en och en halv timma istället för en timma! Det blir 30 minuter magträning varje torsdag efter zumban framöver, yeey! Kommer ihåg träningsvärken man fick efter en annan gång jag provade! 

Pusshej

RSS 2.0