Jaaa

Nu har jag duschat, ätit och nu ska jag börja plugga. Rummet är färdigstädat nu också=mycket lättare att plugga när det är rent och fint!

Imorgon är det Suckfotot som ska tas! Våran klass ska ha sagotema, sagan Snövit kör vi på! Linnéa ska vara häxan, Lina ska vara mamman, några av killarna i klassen ska vara dvärgarna, Erica ska vara äpplet och jag ska vara Snövit! Sen ska andra i klassen vara lite andra saker!

Men nu måste jag börja plugga, hörrni!

Pussgodnatt! ♥


Heeeeeeej

Förlåt för seg uppdatering hörrni, det ska bli bättre nu! Jag har bara haft fullt upp och inte så mycket inspiration när det bara är skola i huvudet.

Nu sitter jag och äter risifrutti, efter det ska jag städa mitt rum riktigt fint och mysigt!! Sen blir det plugga som bara den! Ska bli så skönt att ha allt arbete färdigt och inlämnat! Förutom ett sista prov jag ska göra imorgon, men sen är det klart!!

Så, nu ska jag börja med städningen. Pusshej ♥


Kul i omklädningsrummet!

Haha, jaa..


Ego



Look of today!


Fläta


Bortadag

Idag har jag varit borta nästan hela dagen! Efter skolan åkte jag in till stan, mötte pappa och åkte och köpte nytt löshår. Sen så åkte jag till Plusgymnasiet och var där, jag skrev lite om vad vi skulle göra i ett tidigare inlägg. Men det var kul, jag kan visa vad vi fick för något i goodiebagen imorgon! Nu ska jag sova.

Puss godnatt ♥

Spaceleggins


Plus imorgon!

Jag är verkligen jättetrött nu, men jag tänkte kika in här och skriva lite innan jag ska fixa lite till. Imorgon ska jag in till Plusgymnasiet. Jag har ju sökt till stylist-linjen där, så jag har blivit inbjuden till en VIP-kväll som det stod ;). Man får fika och en goodiebag, lära känna sina kanske framtida klasskompisar och träffa alla lärare. Så det blir stan imorgon efter skolan. Nu ska jag iaf duscha och sen ska jag gå och lägga mig.

Puss godnatt ♥


Dagens inspiration!


Grattis Loreen!

Igår vann ju Loreen hela eurovision, hon fick mer än 16 tolvor eller nåt sånt tror jag. Grattis Loreen! ♥

Vad jag köpte!

Igår sprang vi i stan hela dan! Jag väntade lite med att köpa skor så jag kan tänka lite, men jag hittade nästan allt annat jag behövde! Det fick bli ett par svarta shorts, ett vitt linne, ballerinastrumpor, ett pannband, två bandeaus, ett franskt manikyr-set, en handkräm, en rengöringsgrej från Garnier, två nagellack, en jumpsuit, ett blomma-hårspänne man fick på köpet på Bik Bok, hårnålar, en klädhängare och ett par strumpbyxor. Sen köpte jag lite annat som en tandborste, lakan, kaningodis och lite sånt men det är inte så intressant att se på ;).

Sen så hittade jag min kära klänning till avslutningsmiddan, kärlek vid första ögonkastet! Men den får ni inte se förräns jag har den på mig innan middan!♥

Skolavslutningsklänning ska jag köpa nån gång nästa vecka, och nytt löshår också, men jag är supernöjd med gårdagens alla köp!




Dress


Lördag!

Godmorgon på er! Snart ska jag åka in till stan och kolla lite. Ska försöka hitta ett par skor till skolavslutningen och avslutningsmiddan, sen ska jag kanske kolla efter klänningar till det också, men det är ju marknad i jönköping idag så det beror på om vi kommer ner till stan eller inte, annars får vi kolla det på tisdag eller onsdag. Men A6 blir det idag iaf :)


Bra låtar från Caty.nu! <3


Caty.nu!! :)


Videos från Caty.nu! <3


Nu är färgen i!


Bikinis

I sommar ska jag ha många nya fina bikinis! Den guldiga och kanske nån av dom med fransar ska jag köpa när vi är i Stockholm på skolresa. Sen får dom andra köpas in lite då och då när jag känner att jag vill ha en ny ;).


Dagens inspirationsbild!


Godmorgon!

Godmorgon! Nu ska jag göra iordning mig för skolan, sen slutar vi ju himla tidigt idag så jag skriver mer när jag kommer hem.


Min kväll

Har precis smörjt in mig med min sun kissed body lotion, och nu ska jag plocka iordning på mitt rum, sen blir det lite plugg. Ska pausa pluggandet med lite mat och glass tänkte jag, sen blir det plugg igen.

Beach!


Solat!

De senaste dagarna har jag varit ute så mycket jag bara kan och hinner. Jag älskar att ligga och sola i hängmattan, så mysigt! På bilden under så var det kväll och svalt ute, så därför har jag kofta på mig ;)

SOLO

Hejsan på er! Idag så har jag varit ute i solen för det mesta, jag har varit nere i gränna en stund nu, fick med mig en SOLO-tidning hem så nu ska jag läsa i den lite. Ikväll blir det grillat, mums ♥

Och imorgon så slutar vi vid elva, yeey! ♥


Caty.nu

Nu så kommer jag att lägga upp en massa videos från Caty.nu igen, hon är med i en ny tävling och hon har en tävling på sin blogg nu som går ut på att man ska dela en massa videos och man kan vinna fina saker! Så titta på videosarna och hjälp Caty vinna tävlingen!


Somnade..

Jag somnade ju efter maten och vaknade lite efter klockan 6. Så en två timmars tupplur blev det, men det behövdes känner jag. Nu sitter jag och tittar på svenska hollywoodfruar och ska sitta lite mer vid datorn, sen ska jag plugga lite spanska.


Dagens inspirationsbild


Work in progress


I could have been a princess


Har bakat scones!

Blev så sugen på scones så jag bakade det och nu ska jag låta dom svalna lite innan jag skär mer i dom, och snart är teet färdigt också, sen ska jag sätta mig, mumsa och teckna lite. Det var hundra år sen jag tecknade känns det som!


Tips för finare och längre hår!


Här kommer 8 tips på hur du får finare och längre hår!


1. Borsta aldrig håret när det är blött. Det är elastiskt och mycket skörare. Red ut håret med fingrarna eller med en bredtandad kam från topparna och uppåt.

2. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj släta och mjuka assecoarer.

3. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

4. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår.

5. Använd hårinpackning.

6. Platta, föna eller locka inte håret alla dagar. Ha det uppsatt dom dagarna du inte har stylat det istället. Och använd alltid värmeskydd när du plattar, fönar eller har nåt annat varmt verktyg till håret.

7. En sak som funkar för mig är Ricinolja. Håret blir tjockare och växer 5 gånger så fort står det på hemsidor där man läser om den. Det finns att köpa lite överallt tror jag.

8. Eller så gör du som jag. Medans du följer allt som står ovan och väntar på ditt långa hår, köp löshår!

Slarvigt snyggt


I've loved and I've lost


Hängmattan uppe!


Idag så var det orientering på grännaberget, det var varmt och inte så jättekul. Men värmen ska man ju egentligen inte klaga på, skönt väder har det varit idag! Jag var hemma vid ett idag ungefär och min söta pappa hängde upp hängmattan så jag har chillat i den hela eftermiddan. Men nu är jag inne en liten stund och dricker proviva, svalkande!

Dagens inspirationsbild!


Köpt!


Outfit


True story.



Tråk!

Har känts som att jag har haft feber igen, hade det förra helgen också ju! Så idag har jag bott i sängen och tittat på serier. Men nu ska jag ta lite luft så jag ska ut till Bobbo o Max. Och jag har inte orkat blogga när jag har varit död men nu är uppdateringen normal igen!


Hair


Dip dye


Mufffins

Nu är det långhelg, wiieee! Så jag bakade mumsiga chokladmuffins.


Gott!


Det var första gången jag provade den drickan, men den var ganska god, man behövde bara vänja sig vid smaken haha!

Har ni märkt att jag har haft ganska bra uppdatering de senaste dagarna? Det ska jag fortsätta med sörreni!

Fixa bilder

Nu ska jag måla om naglarna, sen ska jag plugga, men sen så ska jag ta kort på vad jag fick med mig hem från Vårruset och även lägga upp lite bilder från när vi var där! Men här är jag och Peter Siepen så länge ;)



Plugga plugga

Hej på er!
Nu har jag fixat lite på bloggen som ni kanske ser, annars är det ju bara att uppdatera sidan så ser ni! :)
Jag ska gå ut till kaninerna och ge dom lite mera mat nu, sen ska jag äta godis och plugga. Eller inte riktigt plugga, jag ska bara skriva ner lite fakta om buddhismen och sen ska jag ha prov på det imorgon. Man ska berätta lite fakta och får till och med ha med sig anteckningarna! Easy peasy! ;)



Just det..

..det är ju Vårruset idag! Hade nästan glömt bort! Lovar att bjuda på en massa bilder när jag kommer hem ikväll! :) ♥


To do.

Jag är hemma idag för jag är inte riktigt frisk än, men jag ska ändå få saker gjorda idag och sen så går jag nog till skolan imorgon! För vi går ju bara i skolan måndag, tisdag och onsdag denna veckan sen är vi lediga. Yeey!


Pretty little liars

En serie som jag verkligen har nördat ett tag nu är Pretty little liars. Jag såg färdigt de två första säsongerna på bara några dagar! Den är jättebra och spännande hela tiden. Rekommenderas verkligen!




Inköpslista!


Hål i öronen!

Jag har ju helt glömt bort att jag har tagit fler hål i öronen! Man vänjer sig ju vid det så fort så man tänker ju inte på det. Men i fredags så har haft det i en vecka tror jag. Jag får byta örhängen tidigast samma dag som skolavslutningen så det ska jag nog göra.

Jag tog ett tredje hål på ena örat och ett andra hål på andra örat. Fint va? :)

Nästan helt frisk!

Igår så vaknade jag och hade jätteont i ena revbenet, hade feber och ont i huvudet. Det var inte kul alls! Så det blev sängen hela dagen igår.

Men idag så mår jag bättre tack och lov! Jag ska ut och gå lite snart, sen får jag se om jag åker upp till stallet lite idag. Vi har ju bytt stall för ett tag sen. Imorgon är det Vårruset så då ska jag såklart visa bilder därifrån!

Och jag känner mig väldigt lättad för jag har äntligen hittat klänningar till både skolavslutningen och avslutningsmiddan! Yeeey! Nu är det bara skorna som fattas, och alla smycken och sådär..
Hoppas klänningarna finns kvar i affärerna bara!

Pyssel!

Just nu sitter jag och försöker komma på lite saker man kan göra för att förändra bloggen. Det kluriga är vad man ska göra för nytt, haha! Typ hur headern ska se ut och sådär, fast jag har lite ideér. Men jag får se vad jag kommer fram till, ni lär ju märka om det händer nåt nytt! :)


Kvällsfix!

Hejsan knasisar! Nu sitter jag med ricinolja i håret, jag ska gå och skölja ur den nu. Sen ska jag duscha, fortsätta att lyssna på nrj, göra varm oboy och sen ska jag krypa ner i sängen med mina söta nalle puh-lakan! Dom är såå gosiga!♥



Littlemisspaintbrush


Haha!

Vill baka!

När jag har städat färdigt så ska jag baka något gott! ♥


KAN DEE



Jag vill verkligen tipsa er om Kandees blogg och hennes webshop! Hennes blogg är jättebra och hennes webshop har så fina saker! Så för er som inte redan vet om hennes blogg eller webshop, besök nu!♥

Hemma och städar

Idag är jag hemma från skolan, jag vaknade och mådde inte så jättebra men ska nog gå imorgon. Jag tar en liten paus vid datorn just nu innan jag fortsätter att städa på rummet. Att det kan bli så stökigt hela tiden! Det blir lite roligare att städa rummet när man lyssnar på musik! Denna låten har spelats många gånger!

Video från Huskvarna!


Vad jag köpte!







Idag har det varit hallaballo i Huskvarna!

Jag lägger upp vad jag köpte i Huskvarna snart, bilderna eller en film från när vi zumbade kommer imorgon, men bjuder på en bild så länge ;)


SYSTER GÄSTBLOGGAR!!

Hej Amandas blogg!! Detta är Nellie, hennes sis. Håller ni inte med om att Amanda inte uppdaterar alltför ofta? I alla fall, ni kan kika in på min blogg om ni vill människor, pusssss
minbebis.com/blogg/ungfliiicka

Åker och zumbar!


Dagens outfit!


RSS 2.0