Min kamera är borta ! :O

Alltså, jag hittar allvarligt talat inte min kamera! Den har sprungit iväg typ ;).
Men jag får väl vända upp och ner på huset sen :D.
För en stund sen så tog jag en dusch och smörjde in med Body Lotion och sen så la jag en ansiktsmask.
Man ska ju va lite fin när man välkomnar det nya året :).
Nu ska jag se på reprisen av Vampire Diaries för jag missade det igår för jag var inne i stan :).
Jag köpte en hårspray, en ansiktsmask och 2 krämer :).

Pusshej ♥

Mot stallet :)


<3

Webcam.


:)

Söt fläta va? ;) ♥


Idag var de stan och stallet som gällde.

Hejhej!
Idag så var jag ute i stallet på förmiddan och fixade med hästarna lite fort för jag skulle in och fixa iordning mig och åka in till stan sen. På a6 så var det ju fullt med folk (nästan ;P) och jag fick seriöst damp på en som stod i kassan i en affär. Alltså, det var 1 framför mig som skulle byta nånting och den som stod i kassan fattade inte och frågade bara den brevid om hjälp. Så ''den'' bara stod där och log och började pilla lite med några påsar brevid kassan!?. Alltså hur seg får man va?! Sen efter 5 minuter bara ''ska du byta den eller?'' Nehe, det var ju verkligen inte därför som han framför mig stod där. Sen när det var min tur så tog det typ 500 år för den i kassan att ta betalt. Åh, vad jag kan störa mig på folk ibland!
Men jaja.
I alla fall så köpte jag: ett par tights, ett svart linne, en stor tröja, en stickad stor tröja, tofsar och lite småsaker.
Sen så mötte jag upp pappa så vi åkte till Ica Maxi ;). Jag fick ett par söta tofflor som ser ut som ballerinaskor med rosetter på och sen en Hello Kitty filt. Gulligt :D ♥ Ica Maxi har ju allt så ;P.
Bilder kommer väl på klädesplaggen när jag har på mig dom. Sen måste jag leta på min kamera. Jag får panik utan den alltså!

Gonatt ♥



Shibban förra vintern :) ♥


Bild från Google.


Min nya hårfärg :)


De syns kanske inte så bra men det är lite rött i :).
Sen syns det kanske bättre när man tar kort med min kamera.
Den är borta för tillfället ( :'O ) men jag hittar den nog om jag orkar
leta ;).

Pusshej ♥

Färgar håret :)

Hejhej.
Nu sitter jag här med hårfärg i håret. Ni får se hur det blev sen :).
Jag ska nog fördriva tiden med lite Kinect ;D.
Skriver sen igen.

Pusshej ♥


De kanske blir såhär... Nee de blir det nog inte ;).
Men jag tycker faktiskt att det är en väldigt fin hårfärg ♥


God Jul.

Ja, god jul. Igår var det julafton, jag hann inte skriva något igår men jag hade kul igår :). Familjen tillsammans fick ett Kinect till vårat Xbox 360, sen så fick vi 2 spel till det och idag så köpte vi ett till som jag precis har spelat. Vi har Dance Central till det också, jag ska försöka få pappa att dansa en duell mot mig ;P.
Sen fick vi en sak så att vi kan spela musik från datorn (min spotify alltså ;D ) till radion :).
Jag fick pengar, 2 presentkort, ett kit med grejer från Dove, Twilight Eclipse, ett smink kit och lite annat :).
Idag så har jag och min familj varit  och ätit hos mormor, sen så åkte jag, pappa och lucas till Ica Maxi och handlade. Medan pappa gick och handlade mat så gick jag och plockade på mig lite grejer, som hårfärg, en tandborste, saker till Elvira och 3 ansiktsmasker :).
Hoppas ni haft en bra jul också :)
Bilderna från julafton har jag inte laddat upp på datorn, men vi får se om jag orkar lägga upp nåt senare :).

Pusshej ♥

Jullov ♥

Idag så har det varit skolavslutning och vi fick våra betyg. Jag är nöjd faktiskt ;).
Imorgon så kommer alla julklapparna fram under granen :D. Jag ska lägga fram mina imorgon också (om jag lägger dom där nu så hamnar dom ju underst på julafton ;P ) och sen så är det ju julafton på fredag! Jag fattar inte att det har gått så fort fram till jul. Men jaja det är ju bra det :D.
Jag ska gå och lägga mig om en stund, ska nog titta på tv först så att man blir trött ;P.

Pusshej ♥


Tisdag idag ;).

Hejhej!
Jag kom hem för en stund sen. Det var sista skoldagen idag och imorgon är det skolavslutning! Sen är det jullov!:D. Jag var inne i stan igår och köpte julklappar. Det enda jag köpte till mig själv var ett armband som bestod av massa olika armband, jag är stolt över mig själv för att det var det enda jag köpte till mig ;).
Nu får jag ju inte skriva vad jag köpte till alla ifall nån av dom skulle läsa det här ;). Men Elvira fick sin julklapp i förväg. Det var en klätterställning som man kan hänga i taket. Sen så fick hon en majskolv och 2 hamstergodisar som sitter på en gnagarpinne i storlek XXL ;D. Hon var så bortskämt så hon har inte ens börjat äta på den ;P.
Men jag skriver mer sen, jag ska äta god mat som pappa lagar snart :).

Pusshej ♥

Lördag.

Hejhej!
Jag har inte hunnit blogga men nu gör jag det :D
Jag bakade misslyckade kringlor igår ;).
Sen så har jag provat brun utan sol så vi får se hur de blir :P
Jag bjuder på en bild :)

Pusshej♥


Dåligt ljus men vill bara visa att jag lockat håret :)

Lucia hela dagen..

Idag har vi vart och lussat på Gyllene uttern och í örserum. Det gick bättre i Örserum faktiskt,  då var det ju danskar och tyskar och så så då fattar dom ju inte om man sjunger fel ;). Men det gick bra och på den engelska låten så såg man att vissa satt och mimade till och med ;). När den låten var slut så fick vi ju såklart mest applåder för den var ju engelsk ;D. Imorgon är det Gränna Kyrka vi ska sjunga i ! Då så kommer ju alla man känner igen och känner att vara där. Och innan det ska vi åka på nåt flak eller något runt i Gränna. Kul kul, får vi hoppas. Men det går nog bra. Jag lägger upp bilder imorgon.

Pusshej ♥

Bilder.

Nellie :D ♥

Thea ♥

Halvfull tacobricka :)

Jag ;)

GOD MORGON!

Nu sitter jag här med Thea i famnen, vi har ätit frukost och haft en riktig mysmorgon! :).
Jay vann Idol igår! Som jag hoppades :D. Här kommer ett kort från igår.

Pusshej ♥

Ja, ni ser ju....


Nu är jag framme!

Ja, nu är jag änligen framme hos Nellie, Adam och Thea. De är andra freedagen i rad nu, men det är mysigt!:D.
Vi ska titta på finalen i Idol, jag hejar på Jay såklart, och sen blir de Cirkus Möller! Men nu ska vi gå upp och börja med maten, det blir tacos!♥

Pusshej


Bilden är lånad från google.

Nytt lypsyl ♥ ;)

Nu sitter jag här och är glad för vi slutade kl.12 idag. Och för att pappa nyss kom hem och hade handlat och då hade han köpt ett lypsyl till mig ;D. Jag gjorde slut på mitt förra lypsyl på 1 vecka och 2 dagar ungefär. Lypsylet innan det gjorde jag slut på på 2 veckor.
Imorgon är det teater i skolan. Fast bara på morgonen och sen så är det vanlig skoldag igen, tror jag.

Pusshej ♥


Pratar med syster ♥

Hejhej! Nu sitter jag och pratar med Nellie i telefon. Vi har suttit och tittat på samma klädhemsida och kollat på kläder ;)



Pusshej ♥


Mina stövlar.


Hemma idag.

Hejhej!
Ja idag är jag hemma. Det känns jättekonstigt i halsen och sen tror jag att jag har blivit förkyld :(. Det är inte bra...
Men i alla fall, idag ska jag bara sitta vid datan, titta på tv och äta chokladmuffins som mamma bakade igår och sen så står det en väldigt fin chokladsockerkaka som jag nog kommer att lägga vantarna på sen. Den är bakad av självaste moi !;).
Och sen tror jag att min FRIDA tidning kommer att komma i brevlådan idag också :). Då har man något att läsa också.
I söndags fick jag ett par nya skor. Jag lägger upp en bild på dom sen.
Förresten, jag skrev ju aldrig hur det var i helgen när jag var hos Nellie, Adam och Thea ju. Det var roligt, vi åt tacos, kollade på Idol och Cirkus Möller och sen så var Thea jättegosig! Hon är kittlig på kinderna, så gulligt!♥

Pusshej ♥

Och lucian blev...

...Anna :). Fast det var faktiskt det jag trodde från början. Fast alla fick en blombukett ;). Undrar vilken plats jag kom på?;). Vet inte, men det får man ju inte veta så... Men just nu så lyssnar jag på musik och jag ska väl äta kvällsmat om en stund. Idag är det ju 2:a advent också. Jag har tagit bilder och här kommer dom :).

Pusshej


Lite suddig bild eller hur man nu säger;). Jag är nr. 12 om ni inte ser det ;).


Blomman vi fick :).


Hos Nellie, Adam och Thea ♥

Hejsan!
För en stund sen så kom jag fram till Nellie, Adam och Thea. Vi har bara hunnit med att sitta vid datan än så länge men vi har ju hela kvällen på oss att göra massa saker :). Jag ska sova här också, roligt roligt! Heh, lite segt jag skriver men men ;). Vi ska äta tacos ikväll och sen så ska jag ju ta massa bilder som ni kommer få se sen :D. Bra va? Här kommer en ganska gammal bild på Nellie och mig.

Pusshej

Jag och Nellie i somras, snygga som vanligt ;)♥

Torsdag.

Hejsan.
Nu känns det att det är slutet på veckan. Imorgon åker jag nog till min syster Nellie, Adam och Thea efter skolan♥ Får se om jag ska sova där också:).

Det snöar ännu mer nu! Imorse var det -22(!) grader! Det är ju sjukt ju! Jaja, massa filtar, varm choklad och tv eller dator blir bra då!;).

Men nu ska jag gå, jag ska nog äta en apelsin ;P. Jag lyssnar lite på musik nu och så ska jag väl antingen gå och titta på tv lite och sen måste jag städa hos Elvira också.
Skriver mer sen.

Pusshej


Mina naglar ;), och kläder.

Serious face ;D...

Roligt roligt, inte...

Hejsan.
Jag har haft väldigt ont i huvudet nästan hela dagen idag. Det kändes som migrän nästan ungefär. Jag har haft jätteont i mina axlar och i nacken så det kändes ju dubbelt så ont i huvudet. Inte roligt. Men jag går nog till skolan imorgon. Om jag inte vaknar upp med jättehuvudvärk förstås ;). Plus att vi hade luciaträning idag och då fick man ju sitta där med huvudvärk. Jag tänkte ju att ''den går över'', men nej då, såklart inte... Så typiskt. Men men. Det var väl det jag ville skriva :).

Puss Godnatt<3

RSS 2.0