Happy Halloween!

Jag har inte bloggat på 2 eller 3 dagar! Men det får det bli ändring på! Idag är det ju halloween men jag har inte gjort något speciellt för det.. Igår så var släkten här. Min lillebror Lucas fyllde ju år förra helgen! Thea var söt som vanligt <3. Höll i henne, mysigt!<3 Ska in till stan någon gång nu i veckan har jag bestämt! :D.

Pusshej<3


Jag som mörkhårig :)


-

Hejsan!

Igår färgade jag håret en gång till. Det blev väldigt fint :). Det blev ganska mörkt men det är ändå i den mer bruna nyansen :).
Vi hade friluftsdag i skolan igår med bowling och bad. Jag kunde inte bada för jag får ju inte blöta mina tår ett tag efter operationen. Men jag bowlade hela dagen :D.
TV4 var där och filmade på eftermiddagen. Sen så gick hon som filmade och undrade om hon fick filma precis där jag och några andra bowlade ;P. Men det blev väl bra :).

Idag så skrev jag 3 prov!:O Ett SO-prov, ett Matte-prov och ett Engelska-prov/test. So-provet var ganska svårt eftersom jag, såklart, glömt att läsa på. Jag var så trött när jag kom hem så jag tänkte bara på att det var Matte-provet jag skulle ha idag. Men imorse så kom jag på det när jag lade ner So-boken i väskan :P. Men nu ska jag läsa lite på spanskaglosorna och sen ska jag gå och lägga mig :). Har ingen bild att lägga upp på min nya hårfärg men det kommer :).

Pusshej<3

Brunett nu!:D

Hejhej!

Nu är det gjort. I lördags så blev jag brunett! Blev ganska nöjd faktiskt:D. Ska färga det en gång till imorgon eller på onsdag men sen så blir det nog bra :D. Har precis bakat chokladmuffins. MUMS<3 Jag skriver alltid mums, jag vet. Men hur ska man annars säga att något är gott? Jag tycker det bästa är MUMS<3 ;P. Och så dricker jag saft också :). Det är mumsigt :D. Men nu ska jag inte skriva mer för tillfället faktiskt;). Men skriver mer sen eller imorgon. Bilden dampar att ladda upp men jag försöker senare :D

Pusshej<3

.

Hejsan!

Igår dampade det så jag kunde inte skriva i bloggen men nu så går det:). Igår och idag så var jag hemma från skolan för jag har haft ont i huvudet och varit/är förkyld. Men igår så tod jag lite kort och bakade i alla fall :) Och idag så har jag mest tagit det lugnt och gått till doktorn :). Här kommer lite bilder från igår :)


Kurris<3

Sassen<3

Shibban<3

Kakor<3

Pusshej<3

,,,,

Hejhej. Sitter och är glad över att huvudvärken har gått över. Bakade chokladmuffins förut och det blev jättegott!<3 Sen så får man ju månadspeng snart också. Jag har kommit överens med mina föräldrar att ansvara för mina pengar så man får ju välja lite för att visa att man klarar av att åka in till stan utan att behöva fråga någon av mamma eller pappa om just den tröjan eller dom jeansen. Utan nu ska jag kunna det själv. Jag tycker det är god tid för mig att skaffa en vinterjacka. Jag är inte den som tänker på att skaffa vinterjacka så fort det börjar mörkna ute. Men nu så får jag se till att det blir av. Antingen får det bli en enkel svart jacka eller så funderar jag på att skaffa en röd eller blå eller något sånt :). Med nån fin detalj eller detaljer:D. Det får vi se. Sen måste jag skaffa mig lite småsaker också. Nagellack, mascara och sen vill jag skaffa mig någon mysig kofta också :). Men nu ska jag gå och titta på Bonde söker fru.
Pusshej<3

DVD:n har kommit<3

Idag kom Twilight New Moon som jag skulle få som paket i prenumerationen på FRIDA. Alla har den väl redan men bättre sent än aldrig;). Men nu har den äntligen kommit i alla fall!<3



*

Hejsan! Sitter och äter macka och pratade med syster i telefon för en stund sen :)<3. Skrev inget igår, var i Gränna hela dagen men nu är jag hemma och tänker skriva ett litet inlägg bara :). Ska fortsätta äta nu men jag skriver mer sen. Här kommer lite bilder på dagens outfit och en bild på min inte så normala hamster Elvira ;D<3. Älskar henne<3
Pusshej<3




Man ser hennes tänder ;D.
Sötis<3

-


Godmorgon!:)

Hejhej. Vaknade först idag. Ingen annan har vaknat fortfarande. Jag kanske ska gå upp och väcka alla? Släppa in en höna eller något, det blir dom nog glada över ;). Nee så taskig ska jag inte vara. Sitter och tittar på musik på tv:n. Ska kanske äta något fast jag väntar nog lite. Skriver mer sen. Ha en bra lördag:).
Pusshej<3


``

Hejhej. Jag kommer verkligen inte på nåt att skriva som rubrik så det är därför det kanske är lite punkter och snesträck hit och dit. Har ätit nu ska snart duscha och sen titta på tv och sen sova. Ser verkligen fram emot att gå upp klockan 6 imorgon bitti, eller inte. Men det är så det är tyvärr. Bara för att bussen måste komma och hämta mig klockan 7, en hel timme och en kvart innan skolan börjar. Lite onödigt. Men jaja. Ska gå och duscha nu.
Godnatt<3


^^

Hejhej. Jag hann inte skriva något igår för jag var med en kompis nästan hela dagen och sen var jag för trött för att skriva när jag kom hem. Men nu skriver jag för fullt :). Nu sitter jag och lyssnar på musik (ovanligt;P) och sen så har jag varit ute och hälsat på hästarna och så gav jag dom morötter också. Det uppskattades!:) Älskar dom<3. Vi fick tillbaka spanskaprovet idag också. Jag borde vara nöjd och det är jag väl också fast sen så är det ju alltid det att det känns som att man sitter och pluggar och skriver bra och så men sen när man får tillbaka provet så känns det alltid så lite på något sätt. Fast det är väl bara jag som tänker så såklart. Imorgon slutar vi klockan 4. Känns lite sådär halvkul men det får man väl stå ut med. Det känns som att jag är så ofokuserad och helt någon annan stanns för det mesta nu för tiden. Sen känns det som att man försöker gå och lägga sig i tid när man vet att man ska upp tidigt men när klockan ringer på morgonen så känns det som att man precis stängt ögonen.
Jaja, men jag ska gå nu men jag skriver kanske mer sen eller så skriver jag imorgon.
Pusshej<3


Va hos doktorn idag igen...

Idag var jag hos doktorn igen. Det är faktiskt ganska bra egentligen, så slipper man pyssla med tårna hemma. Och doktorn vet ju vad hon gör ;). Ska dit på onsdag igen. Jag får alltid tider på morgonen. Fast det är väl bra så att man får det gjort. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar på om jag ska möblera om på mitt rum, IGEN!;P. Fast det får nog bli nån gång när jag har tid. Här kommer en gammal bild, bara för att ;).
Pusspuss<3.


Musik<3

Hejhej! Kom hem från basketen för en stund sen. Även om jag är ganska nyopererad fortfarande. Sitter och lyssnar på musik på min kära spotifylista<3. Idag ska vi sälja 1 eller 2 kattungar till också. Sen ska det komma 2 till människor som ska titta på dom andra vi inte säljer idag. Kommer sakna dom som åker! Varje gång så säljs alltid min älsklingskatt först!
Igår så åt vi jättegod mat! Det gör vi ju annars med men vi åt förrätt, varmrätt och desert :)
Bilder kommer nu:)


Ska städa mitt rum idag ;)

Hasselbackspotatis med fläskfilé, bönor och grönpepparsås :) MUMS!<3

Efterrätten är nåt med smultron, och det är......

...Tigerpudding!!<3

MUMS!<3


...

Hejsan hejsan. Sitter och lyssnar på musik och kollade hur jag ungefär skulle se ut om jag färgade håret. Jag fixade bilden på datan alltså ;). Fast just den bruna skulle det nog inte bli. Inte riktigt. Det skulle nog bli lite mörkare och skifta i rött? Inte jättemycket rött men lite :)
Här kommer den och en annan bild :)


Gjorde tröjan rosa också;P. Vad tycks?

Hihi:)

:)


:)

Gick till skolan idag. Men först var det doktorn som gällde. Det gick bra, allt såg okej ut enligt doktorn men enligt mig så det såg lite blää ut ;). Sen gick jag till skolan. Det gick bra fast jag gick bara 3 lektioner för jag var ju hos doktorn på morgonen. Vi hade svenskaprov efter lunchen. Det  gick väl sådär men jag svarade på allt i alla fall. Fast det blev ju lite chansningar också. Nu är det fredag igen! Idol ikväll så det får man väl ta och titta på. Sen så får man sova ut imorgon också. Skönt!.


Seg dag...

Hejhej. Sitter och är väldigt uttråkad. Har inte ont i fötterna idag i alla fall. Ska gå till doktorn imorgon och kolla så att tårna mår bra :). Febern har lugnat sig lite också och det är jag glad för :). Vet inte om jag ska bli brunett eller inte heller :/. Det känns kul att prova nåt annat men det känns också ganska tråkigt att inte vara blond längre i så fall. Jag får väl fundera lite. Jag sov i fläta i natt och jag tog ut flätan nu och det har blivit ganska lockigt kan man säga tycker jag i alla fall!


Omgivningen var lite stökig i mitt kära rum;)

Opererades idag.

Hejsan. Idag opererades jag i mina tår pga nageltrång. USCH! Det var inte kul! Det som gjorde ont var sprutorna. Den första sprutan gjorde väldigt ont faktiskt. Jag skulle fixa i båda stortår och det var 2 sprutor i varje stortå! Men sen funkade inte bedövningen helt så jag fick ta sprutor några gånger till. Men det kändes inte jättemycket för jag var ju redan bedövad som tur var! Och nu har jag haft väldigt ont dom senaste timmarna för bedövningen släpper. Feber har jag fortfarande men nu är det halsen som krånglar :/. Att det alltid ska vara nåt ;). Men nu ska jag äta chokladmousse bara för att jag har varit så duktig idag :D. Bjuder på lite halvdåliga bilder också:)
Hejdå<3



Hemma med feber

Blää! Det är inte kul att ha feber. Jag snyter mig stup i kvarten och man är varm och orkar inte äta. Det är inte kul! Men det är ju höst och då går ju förkylningar och sånt, eller? Känns så i alla fall. Ska be mamma köpa halstabletter sen när hon ska till affären. Jag har börjat få ont i halsen också.. Bättre än så kan det inte bli;)... Och sen får man skavsår runt näsan för man snyter sig så mycket. Men nu ska jag inte klaga mer. Man får ju tänka positivt också. Man slipper skolan till exempel :). Får se hur länge jag förblir hemma. Imorgon blir det nog ingen skola heller. Jag ska vila upp mig lite nu. Med Facebook ;P.
Hejsvejs!<3


Förkyld..

Hejhej! Jag känner mig ganska febrig idag. Men jag fick kämpa mig till skolan i alla fall. Och det var väl bra för vi fick kanelbullar. Hehe;) nee jag skoja bara med det var ganska slappt idag faktiskt. Får se om jag går imorgon. Jag kanske ska vara hemma och låta febern/förkylningen lugna ner sig lite innan onsdag då jag ska opereras?. Det är inte en så jättestor operation men det är en operation i alla fall. Berättar mer nån gång när jag orkar :). Skriver sen. Här är liten bilder också:).
Pusshej<3




Brunett?

Hejhej! Har precis varit uppe och spelat Guitar Heo med lillebrorsan. Roligt:) Ska äta snart och det är bra för jag är hungrig!:) Jag funderar också på att bli brunett. Den enda anledningen till att inte bli det enligt mig är om det kommer se helt konstigt ut :/. Men jag vet inte. Kanske. Nu har jag fått nåt att tänka på över helgen i alla fall!:) Skriver mer sen.
Hejdå<3:)


Äntligen helg!

Hejsvejs! Nu är det äntligen fredag igen. Det är bra, det. Synd bara att helgen är 2 dagar. Det är lite grejer jag borde göra nu i helgen. Det är:

* Städa rummet

* Sova;)

* Rensa i gaderoben

* Möblera om?

* Rida<3

* Städa lite i stallet

* Sitta vid datorn;)

Sen skulle det vara kul att gå ut och fotografera lite för det var ett tag sen nu. Och nu på hösten så kan man ta väldigt fina bilder. Men får se om jag hinner. Nu ska jag i alla fall äta nåt och sen så får vi se vad jag hittar på av alternativen ovan. Sitta vid datorn kanske?;) Hehe, nee men jag kanske går ut och tar lite kort, det blir bra :). Här är lite kort på mig också :)



Snygging... ;)

Fint linne tycker jag:)...

RSS 2.0