trötta..

Nu är vi alla väldigt trötta, vi ska sitta lite vid datorerna sen går vi och lägger oss. Jag har varit snäll och vikt alla nellies kläder som låg lite huller om buller idag, sen har vi varit ute och köpt glass, gått till affären och handlat och bara varit.
Men vi ses imorgon kära läsare!♥:)


En till bild från tidigare idag på mig och syster :) ♥

Är hos syster!

Nu är jag hos Nellie, Adam och Thea. Vi har precis ätit god mat :) ♥

Om igår + sakerna jag köpte!

Igår så var ju jag och Linnéa inne i stan, vi shoppade och gick på bio, roligt o mysigt! Vi såg på the Hunger games, himla bra var den! Så spännande hela tiden! Sen fick jag med mig lite saker hem också ju, tänkte visa de
nu då plus vad jag åt för gott på bion! :)


Posar inne i omklädningsrummet ;)









Detta var i paketet!

Mina saker jag beställt från happyhair.se var det ju såklart i paketet! Jag är jättenöjd, det var snabb leverans och fina saker! :D ♥


Har fått paket!


Nationellt prov!

Just nu sitter jag och skriver en uppsats på engelska i en och en halv timma, detta är alltså ett tidsinställt inlägg ;). Tur att man får ha med sig goda saker till provet, hade aldrig överlevt annars!
Detta äter och dricker jag på provet idag!

Update.

Hejsan på er!
Idag var det zumba som vanligt, sen åkte jag hem och åt god kvällsmat, nu ska jag ut och kvällsfodra hästarna och säga natti till kaninisarna, sen ska jag hoppa in i duschen, lägga fram kläder idag till imorgon, göra iordning väskan, plugga spanska-läxan och sen sova. puuh, det låter jobbigt, kommer somna vid 3 känns det som!

Och imorgon blir det stan efter skolan med Linnéa, sen ska vi på bio! :D Vi ska se The hunger games, den verkar bra! Lovar att det blir bilder från våran roliga dag ;)

Pussgonatt ♥


Köpte ny mat till kaninerna idag :)

Dagens outfit!

Slappt och slarvig knut!


Happy!

Min kamera är ju fortfarande spårlöst försvunnen, så idag hade Linnéa med sig sin kamera som jag har fått låna! Tack Linnéa! :D ♥


Sne bild, orkar inte rotera och ladda upp igen ;)


Mobilblogg! :D

Lamar oss


Beställt!


Tråkar.

Hej på er! Just nu sitter jag och laddar ner google sketchup till en läxa tills imorgon. Sen ska jag plugga till no-provet som är imorgon. roligt..


Haha, jag i ett nötskal!







time to study!

hallojsan på er! :)
Nu har jag precis varit ute o tagit in hästarna, sen har jag också bokat tid för att ta fler hål i öronen! Nästa fredag blev det :D

Så nu ska jag plugga, har en bok som ska läsas ut, sen ska jag skriva en liten berättelse på engelska eller nåt sånt ;)
Men jag funderar på att baka kladdmuffins eller chokladbollar först, så kan man äta det när man läser. Annars får det bli morotsstavar, haha.


En bild från när jag bakade chokladmuffins för ett tag sen..


Snart dags att sova..

Jag känner mig väldigt trött nu, men jag har gjort iordning en kopp te så nu ska jag plugga lite först, sen ska jag se på nån film eller serie innan det är dags att sova.
Jag har ju möblerat om nu också ju, så jag lägger upp bilder på hur det blev imorgon :)

Pussgodnatt ♥


Vilken färg tycker ni?


Slappa söndag.

Hejsan! Idag har jag hittills varit i stallet, städat lite, myst med Tuss och just nu lyssnar jag på musik och ska möblera om. Jag gjorde inte det senast för jag orkade inte ;), men nu ska jag det. Jag kan ju lägga upp före och efter bilder sen kanske? :)

Haha, jag skulle ju lätt vilja vara en katt ibland!

Sommarinspiration.

Jag vill att det ska bli sommar nu! Denna sommaren kommer att bli så bäst! <3


Vilken färg tycker ni bäst om?


Vill ha!


Naturgodis!

Nu är jag hemma igen från ett roligt och svettigt zumba-pass. Eller ja, jag kom hem för en stund sen för jag och mamma fastnade ju lite nere med mie utanför gympahallen och babblade på om allt möjligt. Sen handlade vi och så.

I början av passet så ville Mie att jag skulle komma fram och göra en låt med henne. Sen så tyckte hon att jag kan ju lika gärna vara med henne där framme, så idag fick man dela scenen med Mie eller vad man nu ska säga, kul och mycket mer plats har man att röra sig på! ;)

Sen var det ju styrketräning, den var jobbig idag! Men nu sitter jag här i sängen iaf, vi har kvällsfodrat hästarna och snart ska jag äta nåt innan jag går och lägger mig. Jag köpte en påse naturgodis när vi handlade, nyttigt och gott!
Plus att jag drack vitamin vatten idag också. Känner mig ganska så nyttig! ;) <3

Pussgodnatt ♥


Så god! <3

Skoltröjan! :D

Idag kom våran klass skoltröjor, söta va? :) ♥


I skolan.

Har en liten rast nu innan svenskan så jag passar på att blogga lite i mediateket medan Lina och Linnéa kollar nåt på en annan data. Igår red jag Shibban lite på gårdsplanen istället för på ridbanan, sen så galopperade vi lite brevid hagen i slutet, mysigt <3

Ger er två bilder från när vi hoppade för nån vecka sen :)

Pusshej ♥


Tisdag

Godmorgon! Är supertrött men nu blir det frukost sen skola.

Pusshej ♥

Zumba!!


Jag sitter här och blir lite smått galen. På onsdag ska jag ha ett Zumba-pass med klassen med två andra, fast dom går inte på zumba. Så en del danser måste jag kunna så att det blir en lyckad lektion. Jag har laddat ner lite zumba låtar nu och går igenom dom i huvudet lite grann. Jag vet att dom sitter när man väl dansar dom, jag har ju zumbat till dom låtarna 1000 gånger! Fast 3 av dom har jag bara gjort 4 eller 5 gånger och en ny låt håller jag på att lära mig. Men jag säger hur det gick på onsdag.

Nu ska jag och mamma ut och kvällsfodra hästarna, sen blir det plugg!

Pusshej♥


Ser ni mig?
Detta är en bild från påskzumban :)

Måndag

Hejsan!
Idag var det ju skola, det hände inte så mycket där, men nu ska jag iaf ut till stallet och göra iordning, sen ska jag rida på ridbanan på Shibban. Det blir nog lite basic övningar, det är ju bra att gå igenom lite extra ibland. Haha vilket intressant inlägg detta blev!

Nej men jag kan lova er att jag idag eller imorgon kommer att lägga upp bilder på min skinnjacka som jag inte visat helt än, sen ska jag lägga upp nåt kort från ridpasset idag och sådär, så lite nytt blir det!

Pusshej!


Det blir en film också!



Puss godnatt ♥

Planerna ikväll:



Vad som finns i min väska!

Kommentera gärna om ni har nån ide på vad jag kan videoblogga om nästa gång! :) <3


Snart kommer videon! ;)

Hejsan på er! Jag håller på att ladda upp videon nu, så om en kvart eller nåt så är den nog uppe på bloggen :)
Jag var ute och red ut barbacka på Shibban förut när det var fint väder, mys ♥
Ger er dagens stalloutfit så länge ;)

Spelar in en videoblogg! :)


Morning!


Har målat lite i gimp ;) tycks?

Ideér?

Jag vill göra en till videoblogg, det är kul att videblogga och man får ju ett helt annat intryck än att läsa en text bara. Har ni nån bra idé om vad jag ska göra en videoblogg om? Skriv gärna den i en kommentar då, jag vet att ni har en massa bra ideér! :) <3

Puss puss ♥


Videos från Caty :) <3


Video från Caty.nu :) <3



Kolla in när Caty visar hur du gör superfina sotade ögon! :) <3

Min intressanta kväll..


Mer videos! :D


Mer från Caty.nu :) <3


Give me your wardrobe! ;) <3

Caty.nu!! :D <33


Sååå bra sjunger hon! <3


Jag är inte den enda som har en tung väska med en massa fina saker i! ;) <33


Städa rummet.

Känns som att det är dags nu..

Hårfärg?

Jag ska inte färga håret på hela sommaren nu för jag vill att det ska växa och bli starkt, och kanske så växer det ut i en fin färg? Men i augusti innan skolan börjar så ska jag färga håret tror jag. Jag är sugen på att färga rött annars får det bli mörkblondt.


Vilken skulle jag passa bäst i?

Just nu..



Gjorde en rosett i håret!

Vad tycks? ;) <3

Videoblogg!! :)

Jag kanske virrar lite men jag var trööött när jag gjorde videon ;)

Hemma!

Hejsan!
Igår efter att vi hade ätit hos mormor så gick jag hem till Emma, sen gick vi ner till Bella efter ett tag. Vi satt och lekte på varandras facebook ett tag (några timmar) och lyssnade på musik. Sen lite oplanerat så bestämde vi oss för att sova över, så vi sov hos Emma. Alltså, den kvällen var nog den knäppaste och roligaste på länge!
Vi somnade lite efter 4 på morgonen ;)

Men nu är jag hemma igen och eftersom att vädret inte är så jättekul så ska jag möblera om på mitt rum!





Godmorgon!

Nu är videon klar men när jag sparat den i movie maker så går den inte att hitta när jag ska ladda upp den på videofy, nån som kan vara så snäll o hjälpa mig? ♥

Nu så äter jag frukost, lyssnar på nrj och ska snart gå upp och göra iordning mig, vi ska åka till Linnéa och hämta spån om ett tag, sen ska vi åka ner och äta hos mormor med moster och kusin som vi gjorde igår också. Just det, glad påsk lite i efterhand sådär för det var ju igår alla sa det ;) <3

Puss puss <3


En bild från igår..

Inget går som jag tänkt!

Jag hade tänkt filma en videoblogg om hur jag gör med mitt hår, redigerat den och lagt upp den på bloggen. Men nej då, så lätt får det inte vara. Låten jag laddar ner som ska vara i videon blir aldrig färdig, jag glömde alltid nåt på dom andra videoförsöken jag gjorde så jag fick göra om hela tiden, sen så kommer jag på att jag glömt nåt ändå och då måste jag klippa och hålla på.... Fy vad trött jag blir på detta! + att jag går in i grejer och slår mig på nåt hela tiden! Men videon ska upp! Om den inte dyker upp idag så dyker den upp imorgon.

Nu ska jag äta och lyssna på låtar som jag är trött på..
PUSSHEJ!!

Så söt!

Jag vill också ha en vovve! <3

Fler videos från Caty! :)

KlickahärförattkommatillCatysblogg!!


I denna video så sjunger Caty en låt och du kan gå in på hennes blogg, leta upp detta inlägget och kommentera vilken låt du tror det är, så kan du vinna en länk till din blogg!

I denna video visar Caty hur man gör en awesome sminkning! :)

Video från Caty.nu ♥


Morgonzumba.

Helloo!
Jag kom hem för en liten stund sen från påsk-zumba, det var jättekul och väldigt varmt! Man skulle klä ut sig lite men jag är så kreativ idag så det fick bli en fjäder i håret ;). Nu ska jag hoppa in i duschen, städa undan på rummet, göra iordning i stallet och sen ska jag åka till Visingsö och sova hos kompisar :) <3


Fina saker!


Bilder!

Här kommer lite bilder från igår när Linnéa var här. Och en jätterolig sak gjorde vi igår. När vi red på ridbanan så hoppade vi! Shibban var så duktig, hon blev mer och mer taggad för varje hinder. Vi hoppade 40cm som högst, det var jätteduktigt av Shibban och hon var jätteduktig och tyckte att det var jättekul! ♥

Lite senare så gick vi och tog lite kort till en ny header, det blev en del kort.
Jag tycker att dom blev bra, utan att låta för ego! ;)

Vad tycker ni om den nya headern?















Fotodag!

Idag var Linnéa här och vi tog en massa kort! Jag ska redigera och lägga upp alla imorgon :)
Ger er ett litet smakprov ;)
Pussgodnatt <3

Godmorgon!

Helluu! <3
Nu sitter jag på rummet, nördar Kourtney & Khloe take Miami och snart kommer Linnéa hit :)
Vi får se vad vi hittar på för kul idag, vi ska nog vara ute i stallet och äta bullar som jag bakade igår :D

Skriver mer sen, pusshej <3


Måndag

Hejsan!
Bakar bullar, just nu jäser dom så jag tittar på the Kardashians och myser med Tuss.

Pusspuss <3

RSS 2.0