Tisdag.

Hejhej.
Jag har precis fikat lite och läst på till So-provet vi ska ha imorgon. Vi får se hur det går.. Sen så har jag hjälpt pappa stapla ved i källaren. Lucas hjälpte också till(han var mest utanför men men;P). Jag lägger upp en bild på mig i min nya kofta och mitt vita nagellack. Jag har ju letat efter ett vitt nagellack jättelänge men igår gick jag bara förbi ett och bara ''Yes!!'' ;).

Pusshej<3


En väldigt mörk bild men i alla fall ;).

Stan idag.

Hejhej!
Idag så var jag i stan. Jag köpte en kofta, gosiga strumpor, vitt nagellack, sand och ''godis'' till Elvira och lite andra småsaker. Jag har tyvärr inga bilder från idag men ni får väl se koftan något kort längre fram såklart. Och sen så var det luciaövning i 3 timmar istället för 2 idag. Jag fick veta det när jag kom dit för jag gick inte i onsdags förra veckan. Och sen kom jag på att det är ju på söndag denna veckan som julskyltningen är! Då får man ju veta vem som blir lucia, spännande :). Nu ska jag måla naglarna vita och sen gå och lägga mig.

Pusshej<3

Bilder från idag.

Hejsan.
Nu snöar det inte i alla fall, det är ju bra det för då kanske man kan åka in till stan imorgon. Jag var faktiskt ute och åkte pulka med syskonen idag. Backen var faktiskt väldigt rolig att åka i ;D. Jag tog såklart lite kort när vi var ute och jag bad min bror Lucas vara lite fotograf ;). Här kommer bilderna :).

Pusshej<3


Jag.

Hehe, lucas misslyckade/roliga bild. Jag är på väg mot katten;P. Jag var tvungen att lyfta den med mig när jag åkte förbi x).

Jag♥Tuss

1:a advent.

Hejsan!
Idag är det ju första advent. Nu kommer väl tiden bara flyga fram så innan man vet ordet av det så är det julafton. Ska äta lussebulle sen, gott gott. Vi åkte inte in till stan idag heller, allt tack vare det här dumma vädret!! Hatar det ibland! Men om det lugnar ner sig så åker vi imorgon:). Hoppas det. Nu ska jag ut i snöstormen lite, vi får se om jag överlever;).

Pusshej<3


Ny design.

Ja, nu är det ju äntligen lördag! Imorgon är det första advent också. Det blir nog inget stan idag men imorgon kanske. Som ni kanske har märkt så har jag en ny design. Det var en annan färg på texten och så men det ändrade jag till vitt. Duktigt va?;). Jag ska nog ut och fixa lite i stallet om en stund. Sen så kanske jag möblerar om på mitt rum också. Jag känner mig sugen på att inreda och fixa idag. Men det får vi se om jag orkar:).

Pusshej<3


En liten update.

Hejsan!
Tänkte bara skriva lite om kvällen och lite annat. Egentligen finns det massa annat jag borde göra som att städa ordentligt på rummet, tvätta ansiktet(annars brukar jag alltid göra det senare för jag orkar aldrig), sluta vara jätteberoende av mitt lypsyl för jag tar slut på alla!, rensa gaderoben, storstäda stallet och lite till. Men istället sitter jag här och skriver och lyssnar på musik. Men men, man måste ha sina lata dagar ibland. Det är faktiskt okej att vara slö då och då! Jag får nöja mig med att jag har varit ute och mockat i stallet. Plus att jag nyss tog in hästarna i stallet. Så nu så behöver man inte gå ut dit mer idag. Så det enda jag har kvar att göra ikväll är att tvätta ansiktet, äta, borsta tänderna och titta på Cirkus Möller såklart!

Pusshej<3


Rotade bland mina bilder lite och hittade det här kortet från i somras när jag var blond.
Jag blir nog blond igen såklart. Färgen kommer alltid tillbaka vare sig jag vill det eller inte.
Man är ju naturligt blond och då är det inte lätt att bli av med det. Men det vill jag inte heller.

Fredag<3

Ja, nu är det ju fredag igen. Det är bra<3. När jag kom hem från skolan idag så gick jag direkt ut till stallet och gjorde iordning för kvällen. Det är faktiskt skönt att slippa stå där ute och mocka en fredagkväll så det är ju bara att ta in dom sen. För en liten stund sen så drack jag varm choklad, det är jag värd efter en timme i kylan;). Nu sitter jag och lyssnar på musik och imorgon eller på söndag blir det nog stan tror jag. Jag har lite grejer som jag vill köpa. Men vi får se hur det blir.
Skriver mer sen.

Pusshej<3


Varm choklad♥


Jag :)


Mat.

Jag fixade en liten snabblunch:)


Nej men heej!!:D

Tjenaaaaaaa;D.
Jag kom hem 20 i 5 idag ungefär. Jobbigt! Vi hade ju elevens val som vi har varanann torsdag. Vi hade engelskaprov på imorse också. Det känns som att det gick bra:). Nu är jag hemma själv. Jag sitter och lyssnar på musik(såklart) och jag ska nog äta något snart. Sen har jag en matteläxa som måste göras också. När jag kom hem idag och hade nästan kommit till vårat hus så sprang det ut ett rådjur framför mig. Jag trodde det var en av våra katter först, heh;). Jag tog lite kort med camen nyss speciellt för att ni läsare ska få se hur söt jag är idag. Haha, nee jag skoja bara såklart;). Men korten kommer nu:D.

Pusshej<3



Pose;)...


Snö.

Hejhej!
Det har ju varit ''snöstorm'' nästan hela dagen idag! Jag hoppades på att bussen inte skulle kunna komma fram hem hit men såklart att den gör. Okej, det var ju inte såååååååååååå mycket snö men i alla fall. Jag måste läsa på till No-provet jag ska ha imorgon. Sen så ska jag och mamma gå ut till hästarna tidigt idag, vid 7 eller nåt sånt. Egentligen borde jag städa hos Elvira också men det får jag väl klämma in nånstans:). Lägger in en gammal bild, har inte tagit nån idag.

Pusshej<3


Tjena;D

Nu sitter jag här och dricker drickyoghurt efter att ha kommit hem från sångövningen till lucia. Det är ju bara 3veckor kvar eller nåt sånt!. Ska ut till hästarna snart men först ska jag nog sitta lite mer vid datorn och halvtitta lite på Biggest loser Sverige. Det är väl sista avsnittet idag?, då vill man ju se hur det blev. Jag har NO-prov på onsdag också. Jag skulle ha skrivit det för flera veckor sen men det sköts bara upp hela tiden. Men det är ju bra det;). Ja, det var väl allt:).
Nellie, om du läser det här så måste vi ses snart igen:D♥.Du får ringa mig:D♥.

Pusshej<33


Stallet snart...

HejsanSvejsan!:D
Nu ikväll så har jag duschat, lagt en ansiktsmask och målat naglarna. Det är ju kul att pyssla om sig:). Jag försöker hinna med det så ofta jag kan, i alla fall en gång i veckan eller varanann vecka. Men innan idag har jag varit ute i stallet som vanligt;)♥. Jag hämtade halm och tog in och borstade på hästarna♥. Sen ringde jag om shettisen idag också:). Det gick bra och jag ska ringa och säga när jag vill komma och kolla♥. Snart så ska jag bara springa ut och ta in hästarna och sen ska jag gå och lägga mig om en stund. Pappa gjorde janssons frästelse, julskinka och annan julmat till kvällsmat idag, förresten;D. Mums<3

PussGodnatt<3


Jag nu:).


:D

Hejsan!
Nu kom jag precis in efter att jag och pappa har tagit emot ensilage ifrån en bonde som kom med det till oss. Han kom med ensilaget i en liten hästlasbil. Gissa vad som stod längst bak i lastbilen? Jo, 2 små shettisar!!!!:D:D<33<33 Hur gulliga som helst! Det var en svart och en fux. Jag frågade om man kan få köpa fuxen;), och han sa att han ska kolla med frun:D. Fast nu beror det på priset för det blir väl jag som kommer få köpa den själv och sköta om den! Men vi har ju en ledig box i stallet så why not? ;P. Men men, vi får se :). Jag ska ut till hästarna och släppa in dom om en timme eller så. Skriver imorgon, pusshej<3


Söt söt<3
(det är inte den shettisen jag klappade, såklart:P)

GodmorgonGodmorgon!

Ja, godmorgon!:). Har precis varit ute och släppt ut hästarna och nu så sitter jag här. Jag ska sitta vid Facebook och bloggen för att driva på tiden lite:).
Idag ska jag fixa i stallet. Det kommer bli många skottkärror med halm, och påsar också för den delen. Sen så ska jag borsta hästarna och lite annat sånt där vanligt pyssel. Och så måste jag nog  städa hos Elvira idag också. Eller om det får vänta till imon det får vi se. Här kommer lite bilder på hästarna från förra vintern, jag har inte hunnit ta några denna vintern än;).

Pusshej!<3


Judy<33

Shibban<33


Fredag!!:D<3

Nu är det ju äntligen fredag! Jag älskar helgen. Då får man sova ut och göra lite vad man vill. Snart börjar Cirkus Möller och det jag tycker är såå kul är ju Flickorna på Klitteholm, tror jag det heter. Det skrattar jag alltid åt:D. Och idag så är det ju min första pencilinfria dag!<3 Jippie! Jag har fått äta pencilin från torsdag till torsdag nu. Jag skulle ju opererats i fötterna idag så det var ju därför jag fick pencilin för få bort infektionen i tårna. Men jag opererades inte!:D Hehe, nee men jag fick en remiss in till Jönköping istället där dom är specialister på att operera! Bra va? De tycker jag i alla fall :). Så nu sitter jag och lyssnar på musik på min kära spotify-lista och bara njuter av att kunna äta när jag vill :P. Nej, men förut fick jag ju inte äta 2 timmar efter maten eller en timme efter pencilinet och det var väldigt jobbigt att behöva tajma in det hela tiden. Och det smakar ju skit dessutom! Men efter doktorbesöket där dom bara plåstrade om mina tår så åkte jag hem och åt och sen åkte jag, pappa och min lillebror Linus in till Ica Maxi och handlade mat. Jag passade ju på att skaffa lite grejer som behövs. Jag köpte: 1 ansiktsmask, 1 mascara, 1 ansiktsrengöring/mask och ny tandtråd:). Här kommer lite bilder på alla inköp :)

Pusshej<3



Heeej!:D

Ja nu var det ju ett bra tag sen jag skrev. Jag har helt enkelt inte hunnit. Sen dom senaste två dagar så har jag inte haft någon dator att sitta vid för jag har inte vart hemma. Jag ska snart få en kallelse in till jönköping för att operera tårna. Från och med nu så ska jag skriva ofta ofta :D

Pusshej<3


Hemma från en dag i Gränna.

Hejsan! Jag kom hem från Gränna för en liten stund sen. Efter skolan så gick jag till mormor för att äta sen så skulle jag iväg till luciaövningen. Fick veta i måndags att mamma hade anmält mig. Men det är väl kul. Vi tog kort idag och dom kommer ju bli planscher som jag tror ska sättas upp lite här och där. Om kortet blir jättefult så blir man påmind om det varje gång man ska handla. Men det får man väl leva med.

Ska duscha snart och sen så ska jag titta på filmen Bounty Hunter har jag tänkt.
På fredag har jag No-prov, spanskaglosor, matteläxa och sen ska jag läsa en bok på Svenskan till en viss sida. Imorgon går vi till klockan 4 dessutom! Om inte lektionen är inställd. Det får vi hoppas!:D

Pusshej<3


De va ett tag sen...

...jag skrev nu. 3 eller 4 dagar faktiskt. Men jag har liksom inget speciellt att berätta. Det händer inte så mycket i mitt liv. Det är lugnt och livet går framåt, liksom. Men i helgen ska jag in till stan och köpa kläder :D. Idag ska jag hänga med ner på Filippas gympa också. Hon går på Bamse-gympa eller vad det heter. Det börjar klockan 17.00. Just nu så lyssnar jag på musik och snart ska vi åka som sagt.


RSS 2.0