Tips för finare och längre hår!


Här kommer 8 tips på hur du får finare och längre hår!


1. Borsta aldrig håret när det är blött. Det är elastiskt och mycket skörare. Red ut håret med fingrarna eller med en bredtandad kam från topparna och uppåt.

2. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj släta och mjuka assecoarer.

3. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

4. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår.

5. Använd hårinpackning.

6. Platta, föna eller locka inte håret alla dagar. Ha det uppsatt dom dagarna du inte har stylat det istället. Och använd alltid värmeskydd när du plattar, fönar eller har nåt annat varmt verktyg till håret.

7. En sak som funkar för mig är Ricinolja. Håret blir tjockare och växer 5 gånger så fort står det på hemsidor där man läser om den. Det finns att köpa lite överallt tror jag.

8. Eller så gör du som jag. Medans du följer allt som står ovan och väntar på ditt långa hår, köp löshår!

Kommentarer
Postat av: Alice - Bilderbyalice

fin bild! :)

allt bra idag?

2012-05-22 @ 19:39:05
URL: http://bilderbyalice.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0