Detta köpte jag i stan

Igår så var jag inne i stan och köpte lite grejer som kan vara bra att ha nu när värmen kommer.
Jag köpte en jumpsuit, ett par shorts, 2 solglasögon, tofsar, hårnålar, FRIDA, och godis till Elvira.






Pusshej ♥

Här kommer bilderna!

Här är bilderna från igår :)

Pusshej ♥









Imorgon blir det lite mer bilder!

Hejsan!
Idag så hängde Linnéa med hem och vi gick ut till stallet och red Shibban, sen så mockade vi ur boxarna, det är så skönt att ha det gjort! Så slipper jag tänka på det. Sen la vi in ny fin halm. Det blev jättefint!

Så imorgon kommer lite bilder från när jag red och lite bilder på hästarna och så..

Puss godnatt! ♥

Bilderna!

Här är en del av bilderna på den söta hunden Ia som jag lovat!

Pusshej ♥





Visst vill man att det ska bli sommar ''på riktigt'' när man ser dom här
bilderna?

Ett bra avslut på lovet

Jag gick ut till stallet vid klockan 8 och red Shibban barbacka, mysigt med en liten kvällstur ju! Innan idag så åkte vi bort till några vi känner som bor en liten bit från oss. Dom har en jättesöt hund som jag tog lite bilder på. Jag lägger nog upp dom bilderna imorgon. Hon är en rottweiler och en sån hade vi när vi bodde i Mjölby. Jag saknar honom, den lilla Lussebullen som han kallades. Det blir nog till att skaffa sig en sån i framtiden ;) ♥
Det har ju varit helt underbart väder idag också. Jag har varit ute hela dagen och haft sol på mig hela tiden. Jag måste skaffa mig en jumpsuit snart känner jag! ;D

Nu ska jag kolla vem som vinner Körslaget och sen ska jag duscha.

Puss godnatt! ♥

Snart är lovet slut...

Imorgon är sista lovdagen, och sen ska man tillbaka till den där skolan igen, USCH! Det tar så mycket tid ;)
Men det är väl bara att bita ihop och tänka på att det snart är sommarlov ♥

Här kommer bilder från igår, på gårdagens kläder och ett kort på mig med min nya hårfärg.

Puss puss ♥


Katten jag håller i är den lilla hittekatten. Söt va? Hon är fortfarande kvar här hemma :)



Den här bilden är från i förrgår när jag red Shibban. Hon är så söt ♥

Jag har gjort en sak...

...Nämligen färgat håret! Jag kunde inte bestämma mig ifall jag skulle färga håret blondare eller mörkare så jag fägade det brunt, igen! Jag ska nog lägga i en till så att det blir lite ljusare.

Jag har varit jätteförkyld i några dagar nu, sen i onsdags tror jag.. Och jag är fortfarande det. Igår var det som värst för då kunde jag inte ens prata! Idag så är jag lite bättre men jag har väldigt ont i halsen fortfarande.

Och inatt så var jag ganska klumpig om man säger så... Jag väckte mig själv vid klockan 3 ungefär av att jag slog in näsan i väggen! Det gjorde ont och så blödde det massa! Jag somnade om vid 4 ungefär. Det var inte så jätteroligt precis!

Sen så har jag spelat in en videoblogg idag också på datorn, men den blev hemsk så jag kommer nog inte lägga upp den!
Det får bli en bättre videoblogg någon annan gång.

Puss på er! ♥


Glad Påsk

Imorse var jag ute i stallet och gjorde lite roliga övningar med Shibban. Hon var jätteduktig! Nu ska jag + resten av familjen snart åka och äta påskmat. Det ska bli gott! Jag skriver mer sen.

Pusshej ♥


Vilken härlig dag ♥

Hejsan! :D
Idag har jag varit ute nästan hela dagen. Det har varit så himla härligt väder! På förmiddagen gick jag ut och red Shibban barbacka. Hon var jättesnäll ♥ Sen så tog jag med hennes träns och så satte jag mig och putsade det ute i trädgården. Sen gick jag med Bamse och så har jag bara luggit och slappat ute i solstolen.

Sen så kom en oväntad gäst hem till oss idag. Nämligen en söt liten katt. Hon var jättekelig och långhårig, skogskatt förmodligen ;), hon var brun/svart/vit/grå/röd hehe ;P. Vi har ingen aning om vart hon kom ifrån. Det är inte så många som har katt som bor nära här, så hon har nog gått en bra bit. Just nu i skrivande stund så sitter hon ute i trädgården och halvsover. Man ska ju inte mata katter som bara dyker upp men jag känner att jag måste det snart så att hon inte svälter där ute! Hon låg och sov i mitt knä förut när jag låg och solade där ute, så gullig är hon! ♥

Sen så är det en sak till... För några dagar sen så fick jag hem en grej jag beställt, nämligen ett skal till min mobil! Det är chockrosa och man fick med ett nytt plastskydd också, det var bra tajmat för jag tänkte byta plast i alla fall. Jag beställde det från skal-man.se. Här är en bild på det :).

Pusshej ♥


Bilden är från skal-man.se

Lördag.

Hejsan!
Jag har inte bloggat på ett tag nu som ni kanske märkt men jag har haft fullt upp med skolan och en massa annat. Jag har 3 prov nästa vecka också, det är så tråkigt som det bara kan bli som sagt!

Men nu ska jag vara lite glad och gå ut och gå lite sen ska jag teckna färdigt min teckning jag har börjat på. Jag har börjat teckna mer och mer nu faktiskt, det är kul det. Och sen så är det så kul att se resultatet efter att ha tecknat i typ 2 timmar. Då känner jag mig nöjd! Det kanske inte är så jättefina teckningar men det är faktiskt bland det bästa jag kan teckna! Och övning ger ju färdighet ;)

Pusshej ♥

Söndagskväll.

Hejsan!
Idag så har jag spelat Sims 3 ett tag efter att jag kom hem från farmor och farfar, och nu så tittar jag på filmen Taken på tv4 som började klockan 9. Jag ska titta färdigt på den och sen ska jag sova :)

Pusshej ♥


källa

Hejsan!

Nu är jag hos farmor och farfar :D
Jag ska sova här inatt. Jag lägger upp bilder sen :)

Pusshej ♥

Nu är det helg!

Hejsan!
Efter en vecka som känts jättelång så är det äntligen helg! I torsdags så hade vi SO-prov och i dag så hade vi matteprov. Matteprovet gick inte bra har jag en känsla av. Jag går i röd grupp nu men jag funderar faktiskt på att byta till grön grupp.

Idag efter skolan så åkte jag, mamma och mina 2 minsta småsyskon till mammas kompis och fikade.
Hon är duktig på att baka så det var jättegott :D

I alla fall, nu ikväll så poppade jag popcorn och drack cola (Oj! Det är inte ofta jag dricker läsk faktiskt!) och så tittade jag på Vampire Diaries. Det är en perfekt fredag det! ♥

Pusshej ♥


källa

RSS 2.0